Mixmaster je napisao(la):Evo i jedne penaste majske. Zimska zamlaćivanja, šta ćeš...gle koliki mi nokti porasli od apstinencijske krize! :lol:
Markovic je napisao(la):Evo ja probah danas nesto novo za mene pa jel lici
Markovic je napisao(la):Evo ja probah danas nesto novo za mene pa jel lici
Uuuu ovo je jako dobroMarkovic je napisao(la):Evo ja probah danas nesto novo za mene pa jel lici

I meni se dopada. Dobar za štuke 100%.Markovic je napisao(la):Evo ja probah danas nesto novo za mene pa jel lici
Cik ako smes :aaa:Gogo je napisao(la):Uuuu ovo je jako dobroMarkovic je napisao(la):Evo ja probah danas nesto novo za mene pa jel lici, oš se ljutiti ako te probam kopirati ovih dana
![]()
Zvezdane i ja se isto pitam.Iskreno pocetnik :'( sam u FF i FT tako da su ovi strimeri novos za mene , nisamih ni probao na vodi.Al kad mu stavis okice on prosto ozivi . Ja sa okica skidam samolepljivost pa tek onda stavljam super lepak . Cinimi se da onda mnogo jace drzi , jer direktno lepi oko za telo.zvezdan je napisao(la):Lepi su ovi strimeri,ovo u proleće treba baciti bucovu,sećam se pre par godina dok sam šetao Kladovskim kejom,još su bile velike i mutne vode,u samoj obali na ivici jake struje odjednom je izronio mali bandarčić.Nije bio duži od 5cm.Mučio se jadan da zaroni,ali ga je voda stalno gurala u obalu.U jednom trenutku je krenuo da pljuska repom jer ga je Dunav skoro izbacio na kej.Kad je izletela bucovčina,otreso ga je iz kože,sa sve nekim grančicama koje su se nasukale na obali.Ovo u proleće obavezno.Mene nešto drugo kopka kod ovakvih strimera.Ako se epoxy oči lepe super lepkom,koliko je njihovo trajanje nakon par udaraca krupnijeg bucova,ili štuke.Meni se dešavalo da mi bucov razbije epoxy glavu kad udari kao manijak,pa mi samo super lepak ne uliva preterano poverenje.Iskustva?

Uh Đole,sutra ću da slikam par strimera koje su odrali sitniji komadi,a imam i jednog nesretnika,što kaže Gogo jednooki,ostade jadan bez pola glave kad ga je zgrabio komad preko 2 kg,a bio je nafilovan epoksijem kao nenormalan.Baš bih voleo da može da se izmeri sila kojom ribe udaraju u naše zezalice,siguran sam da bi bucko bio u samom vrhu,naravno srazmerno svojoj veličini.Djole je napisao(la):U principu ne mora preko celog oka dovoljno je izmedju oka odozgo i odozdo staviti neki od lepkova.