Danas sam vezivao...

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
zvezdan je napisao(la):
Djole je napisao(la):
U principu ne mora preko celog oka dovoljno je izmedju oka  odozgo i odozdo staviti neki od lepkova.
Uh Đole,sutra ću da slikam par strimera koje su odrali sitniji komadi,a imam i jednog nesretnika,što kaže Gogo jednooki,ostade jadan bez pola glave kad ga je zgrabio komad preko 2 kg,a bio je nafilovan epoksijem kao nenormalan.Baš bih voleo da može da se izmeri sila kojom ribe udaraju u naše zezalice,siguran sam da bi bucko bio u samom vrhu,naravno srazmerno svojoj veličini.
Da,da i meni je bome ono oko što sam ga "okolo" lijepio a ne preko njega na više strimera otpadalo, dok međutim zaliveno kao cjelina opstaje i izdržava.

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
zvezdan je napisao(la):
Djole je napisao(la):
U principu ne mora preko celog oka dovoljno je izmedju oka  odozgo i odozdo staviti neki od lepkova.
Uh Đole,sutra ću da slikam par strimera koje su odrali sitniji komadi,a imam i jednog nesretnika,što kaže Gogo jednooki,ostade jadan bez pola glave kad ga je zgrabio komad preko 2 kg,a bio je nafilovan epoksijem kao nenormalan.Baš bih voleo da može da se izmeri sila kojom ribe udaraju u naše zezalice,siguran sam da bi bucko bio u samom vrhu,naravno srazmerno svojoj veličini.

Nekvalitetne si oci kupio  :hammer: :hammer: :hammer:

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
He,he,tu si u pravu,ove kvalitetne tek nameravam da trošim.

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
zvezdan je napisao(la):
He,he,tu si u pravu,ove kvalitetne tek nameravam da trošim.

Ma ja ti kažem nevaljaju te od Djoleta, nemoš riba da ih otkine, jebeš strimera koji izdrži 2 udarca, mora oko da mu otpadne a ne ovako  :hammer: :hammer: :hammer: jbga nmam potreba da pravim nove, ove Djoletove oči bi izdržale i nuklearni udar  :D

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
709
Ja sam popodne pravio neke sitne jednodnevkice. Primetićete drugu stegu, malo sam se podnovio ali o tome na drugom mestu.    http://www.musicarenje.org/index.php?topic=2038.msg37955;topicseen#new

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Ja sam dosadio i samom sebi sa wirehead nimfama.

Prilozi

• Biraj, sestro slatka.jpg
    Biraj, sestro slatka.jpg
    12,5 KB · Pregleda: 438

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
709
Drugari ova muva je moja poslednja ovogodišnja muva, malo je neuredna zbog uticaja par komada predprazničnih čašica. Nećete mi zameriti sigurno. SREĆNA SVIMA NOVA GODINA

Prilozi

• MXPS.jpg
    MXPS.jpg
    65,1 KB · Pregleda: 178

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
709
Možda sam ja FLY TYING FANATIC, možda i nisam ali moja prva ovogodišnja sa već rodila. Želim Vam svima čvrste stege i razapete kanape u ovoj 2009 godini  :tbumb: :firends:

main.php

lazar

Senior member
Učlanjen(a)
10.05.2007.
Broj reagovanja
0
Ja usled nedostatka udica pravim tela za bambule,a sinoc sam oko 23:30  navezao jednu muvu,reko mozda ce biti dobro za ovu novu 2009.god!!! 

POZZZ!!!  Dobar ti je Uzivachu gamarus!!! :tbumb:

Marko_Mašić

Hero member
Učlanjen(a)
13.04.2006.
Broj reagovanja
288
  Nesto novo...

Telo:zec (natural).
Rebra:bakarna zica.
Krilo:impregnirano pero divlje patke,muzijak i zenka i ovaj narandzasti muzijak koji je prethodno bio farban.
Noge:Sedlo braon i ginger
Glava:Crna.

Prilozi

• Tular-1.jpg
    Tular-1.jpg
    66,7 KB · Pregleda: 183
  • tular-2.jpg
    tular-2.jpg
    57,7 KB · Pregleda: 183
  • Dark-orange-wing!.jpg
    Dark-orange-wing!.jpg
    64,4 KB · Pregleda: 178