Danas sam vezivao...

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
16
Markovic je napisao(la):
Kuzma je napisao(la):
... i jos nesto da se nadje
Uuuuuuuuu  bre  Kuzmo smoto si je muski  :tbumb: :tbumb:
Od cega su nogice ?

Nogice, kao i repici su od cureceg biotsa-made in Simpson. Rece da ce uskoro biti jos biotsa u raznim bojama ali ga nema da javi

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Kuzma je napisao(la):
Nogice, kao i repici su od cureceg biotsa-made in Simpson. Rece da ce uskoro biti jos biotsa u raznim bojama ali ga nema da javi

Ahahahah sad ispade da sam ja klao curke i farbao biotse :D

Nije moj proizvod vec Hareline USA, stiglo je Kuzmo od ponedeljka je raspolozivo ovog puta Wapsi program

joker

Senior member
Učlanjen(a)
21.03.2008.
Broj reagovanja
0
Simpson imaš li ti neku web adresu prodaje. mene jako interesuje taj wapsi program jer imaju ddobrih stvari.

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Daj, Simpsone, postavi na oglase da vidim (o) šta sve imaš. Treba da pokažeš šta prodaješ.
Ovako, kao početnik neznam ni šta da te pitam, ako ne vidim.
Jebiga, šta je "Wapsi program" - jel to u pozorištu ili na televiziji. :'( ili je modna linija.
Ajd da se ne zezam, koje sve proizvode obuhvata taj "Wapsi" program.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Rancic je napisao(la):
Daj, Simpsone, postavi na oglase da vidim (o) šta sve imaš. Treba da pokažeš šta prodaješ.
Ovako, kao početnik neznam ni šta da te pitam, ako ne vidim.
Jebiga, šta je "Wapsi program" - jel to u pozorištu ili na televiziji. :'( ili je modna linija.
Ajd da se ne zezam, koje sve proizvode obuhvata taj "Wapsi" program.

Rancicu, Wapsi je uz Hareline najveci USA distributer i proizvodjac fly tying materijala a ja drzim uglavnom ono sto je interesantno za nas. Malo bi bilo neozbiljno da kucam spisak svih artikala ali sto se tice FT materijala imam uglavnom sve sto treba. Uz RIO strune i Ross stapove i cekrke nadam se da cu u ovoj godini moci da prezivim svetsku ekonomsku krizu. Ipak je najbolje da nazoves, ne mislim da je neki preveliki problem.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
joker je napisao(la):
Simpson imaš li ti neku web adresu prodaje. mene jako interesuje taj wapsi program jer imaju ddobrih stvari.

Nemam jos Jokeru jer nemam vremena da ubacim slike i opise proizvoda a admninistrator tog zamisljenog sajta nece da pomogne :D
Uglavnom slobodno vreme iskoristim da odspavam malo i sklonim misli od PDV-a, carine, speditera, taksi za vazduh koji udisem, firmarina, drumarina, lezarina,... i ostalih nameta

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Znam kako ti je sa tim drumarinama, PDV, vazdušarinama, vodarinama, pljačkarinama, imao sam proizvodnju dečje garderobe, borio se nekoliko godina i slavno puk'o ko licna za poveću lovu. Želim ti uspeh i sreću, znam sa čime se boriš. Ja sam sebi tada ličio na miša u gvožđarskoj radnji.
Mislio sam isto što i "Joker" da postaviš malo slika pribora, opreme i materijala da vidimo makar deo, a za više - normalno kontakt telefonom - to nije problem.

Jr

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
15.06.2007.
Broj reagovanja
156
simpson H je napisao(la):
joker je napisao(la):

Nemam jos Jokeru jer nemam vremena da ubacim slike i opise proizvoda a admninistrator tog zamisljenog sajta nece da pomogne :D
Uglavnom slobodno vreme iskoristim da odspavam malo i sklonim misli od PDV-a, carine, speditera, taksi za vazduh koji udisem, firmarina, drumarina, lezarina,... i ostalih nameta

Znam ja jednog administratora koji bi to uradio al traži po unetom proizvodu jedan komad istog.  :D

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
3
simpson H je napisao(la):
joker je napisao(la):

Na mojih slavnih 200.000+ pdv-a, iz kog ce drzava sada slatko da me izbaci, zelim ti srecu junace! Samo hrabro i sto vise na crno. Ovo je zadnji porez koji ce da naplate od mene, mamicu im zelenasku  :ninja: :phone: :bat:

kimi

Junior member
Učlanjen(a)
13.07.2008.
Broj reagovanja
0
Evo moje prve u ovoj temi ...
Phesant tail dry...

Prilozi

• Bild129.jpg
    Bild129.jpg
    101,7 KB · Pregleda: 187

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Dobra je Vuce,s'obzirom da je prva u temi kao sto kazes mnogi iskusniji vezaci ce pozavideti,evo naprimer ja,pa ako nisi lose volje navezi mi jedno 10 uhvatila me neka mrza tako da mi se neda da pridjem STEZY..
--SUPER JE--

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Blue Fox Famozni je napisao(la):
Dobra je Vuce,s'obzirom da je prva u temi kao sto kazes mnogi iskusniji vezaci ce pozavideti,evo naprimer ja,pa ako nisi lose volje navezi mi jedno 10 uhvatila me neka mrza tako da mi se neda da pridjem STEZY..
--SUPER JE--
Šta je Blu fjaka te uhvatila, ajde ajde stegu u ruke i motaj :bleh:
PS i ja ću danas početi ! Dosta je lijenštovanja !

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Gogo pobratime nemam volje,vremena, ma nemam MOZAK kad bolje pogledam.
Gledam stegu po ceo dan i nikako da krenem,vata mene tako ponekad,ce prodje... ;) ;) ;) ;)

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Evo za početak godine u nadi da ću i ovog proljeća posjetiti Gacku, muha koja je ne zaobilazna za lov krupnih pastrva u dubokim virovima tog prelijepog gorskog bisera. B-52 (tako je zovu tamo), neki će odmah reći to je "killer bug" pa u biti da kiler bug na Lički način, jednostavna muha koja me je prošle sezone oduševila lovnošću.
Kada sam se spremao na za Gacku i raspitivao što da vežem, rekli su mi ništa, ponesi udice i bakrene žice a ako budeš dobar dobićeš nit konca iz Tomičine "dekice" i to ti je sve što ti treba, e da ponesi vina da  "potkupiš" Tomicu za dekicu jer tog materijala nema nigdje... da ne dužim boja killer buga vam je poznata iz postojeće teme, a ja ću ovim mojim pokušati bocnuti nešto i u mojim barama čim se led otopi.

Prilozi

• B-52.JPG
    B-52.JPG
    149,8 KB · Pregleda: 195
Vrh Dno