Danas sam vezivao...

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
1
Blue Fox Famozni je napisao(la):
Dobra je Vuce,s'obzirom da je prva u temi kao sto kazes mnogi iskusniji vezaci ce pozavideti,evo naprimer ja,pa ako nisi lose volje navezi mi jedno 10 uhvatila me neka mrza tako da mi se neda da pridjem STEZY..
--SUPER JE--
I ja sam se nesto ulenjio...Ali zato posle do 4 ujutru vezujem pa pravo sa stege na reku  :doh:

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
16
Gogo je napisao(la):
Evo za početak godine u nadi da ću i ovog proljeća posjetiti Gacku, muha koja je ne zaobilazna za lov krupnih pastrva u dubokim virovima tog prelijepog gorskog bisera. B-52 (tako je zovu tamo), neki će odmah reći to je "killer bug" pa u biti da kiler bug na Lički način, jednostavna muha koja me je prošle sezone oduševila lovnošću.
Kada sam se spremao na za Gacku i raspitivao što da vežem, rekli su mi ništa, ponesi udice i bakrene žice a ako budeš dobar dobićeš nit konca iz Tomičine "dekice" i to ti je sve što ti treba, e da ponesi vina da  "potkupiš" Tomicu za dekicu jer tog materijala nema nigdje... da ne dužim boja killer buga vam je poznata iz postojeće teme, a ja ću ovim mojim pokušati bocnuti nešto i u mojim barama čim se led otopi.

koliko su ti otezane ove muve, jel ih vodis sa strike indicator-om

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Ovih dana sam se dohvatio Oliver Edwards-ovih filmova o FT-u, pa evo danas po njegovom step by step napravih svoju prvu "Damselflies". Doduše nisam baš imao sve potrebite materijale po njegovom, pa sam malo prilagođavao onome što imam, malo na uštrb izgleda da bi savladao tehniku, a kad nabavim ostatak ponoviću je u nadam se i boljem izdanju. Udica je Mustadova "šaranka" br 8, od ostalog materijala koristio sam jarn najsličnije boje koje imam, rafin za krila,olovnu žicu za otežanje, gotove oči i gumene nožice koje bi u vodi fino trebale da rade. Sve sam na kraju "zacementirao" sa UV waderom, da konačno isprobam i UV lampu i... to je to. Ribice će da kažu dali sam bio uspješan ili ne.

Prilozi

• damselflies.jpg
    damselflies.jpg
    39,6 KB · Pregleda: 169

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Znaci dokopao si se i UV lampe. Ja merkam samo da vidim preko koje cu strane da je dosecam do Srbije.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
da malo dopunimo kolekciju fazana

Prilozi

• Picture 0081_resize.jpg
    Picture 0081_resize.jpg
    64,6 KB · Pregleda: 170
  • Picture 00812_resize.jpg
    Picture 00812_resize.jpg
    70,5 KB · Pregleda: 161

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
a sto ova hvata ribu!!!a mnogo prosta :doh:

Prilozi

• Picture 0841_resize.jpg
    Picture 0841_resize.jpg
    68,8 KB · Pregleda: 175

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
Danas sam vezivao nakon mesec i nešto dana,jednostavni flašabu strimeri,3D siluete,za mutnu i veliku prolećnu vodu.Kad mu sevne ovaj fleš stomačić obrao je bostan!

Prilozi

• pure flashabou.jpg
    pure flashabou.jpg
    89,4 KB · Pregleda: 199
  • stomacic.jpg
    stomacic.jpg
    73,2 KB · Pregleda: 163

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Uhvatio me neki dubbing period, sa posebnim osvrtom na zlatnu žicu i sparkle. Otežah ovu Gamakatsu F-16 udicu broj 6 žicom, pa namotah pola kesice antrona umixovanog sa Glister Sparkle Dubbingom, uz dodatak leđa od polipropilena i grudi od antron-zec mixa. Naravno, hipnotizerske oči su od polipropilena sa leđa.
Da li će ovo da liči pastrmkama na kamenjarku, ne znam, ali znam da je taman otežana i nakinđurena po mom ukusu i da će da im ušeta u "šesnaesterac".

Prilozi

• Kamenjarka hipnotizerka.jpg
    Kamenjarka hipnotizerka.jpg
    24,8 KB · Pregleda: 188

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
zvezdan je napisao(la):
Danas sam vezivao nakon mesec i nešto dana,jednostavni flašabu strimeri,3D siluete,za mutnu i veliku prolećnu vodu.Kad mu sevne ovaj fleš stomačić obrao je bostan!
Ohohoooo počelo je počelo, Zvezdan se (konačno) primio stege, sad će strimeri da frcaju na sve strane  :tbumb:

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Mixmaster je napisao(la):
Uhvatio me neki dubbing period, sa posebnim osvrtom na zlatnu žicu i sparkle. Otežah ovu Gamakatsu F-16 udicu broj 6 žicom, pa namotah pola kesice antrona umixovanog sa Glister Sparkle Dubbingom, uz dodatak leđa od polipropilena i grudi od antron-zec mixa. Naravno, hipnotizerske oči su od polipropilena sa leđa.
Da li će ovo da liči pastrmkama na kamenjarku, ne znam, ali znam da je taman otežana i nakinđurena po mom ukusu i da će da im ušeta u "šesnaesterac".
Paaa mašte ti ne fali to je činjenica !  :yeswink:

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
Za sada motam samo ovakve,za proleće da se popune prepune kutije :doh:

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.