Danas sam vezivao...

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
oholi je napisao(la):
hvala fox, praksa je cudo, mada sam i do dosta materijala dosao, alata.... jos samo vremena i para da se ide po rekama i potocima..............
Odlična muha, sa jednom malooom malooom zamjerčicom, ona bi trebala da "sjedne" na vodu , zar ne , pa će je malo taj CDC smetati pri tome, ja bih ga malo ipak podšišao i raširio CDC prema krilima i gore.
Plovnost ostaje a ljepše će ležati na vodi. Namora da sam u pravu al... razmisli i o tome.

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Ja ću se polako pripremati za smuđeve ...budući da nisam primjetio kako ni smuđevi oko 1,0- 1,5kg ne "zaobilaze"  poveće strimere, krećem sa 10+cm.
Dlakice, trakice,malo marabua, bez otežanja (očekujem ih na površini), okice i  to je to. Ovo je izgled mokrog strimera.
P.S. e da zaliveno Waderom (Sim, Djole jesu pale probe ?)

Prilozi

• Zander.jpg
    Zander.jpg
    65,4 KB · Pregleda: 127

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
zvezdan je napisao(la):
Okati strimer!!!
:yeswink: pokazali su mi se dobri u dubokoj noći, a kad grabi na površini čupao mi je i štap iz ruke, nije im smetalo što imaju tolike oči, čak štoviše možda je to tajno oružije  ;)
P.S. zadnje korištenje takvih je rezultiralo sa 7 ulovljenih (i puštene većine), 4 otkačena i 5-6 udaraca u par sati.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
Ma to,i ja se spremam da pravim te sa velikim očima baš za smuđa,ove Đoletove oči su prava veličina,ali ću da stavim i žute,crvene,i one mutnjikave.

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
zvezdan je napisao(la):
Ma to,i ja se spremam da pravim te sa velikim očima baš za smuđa,ove Đoletove oči su prava veličina,ali ću da stavim i žute,crvene,i one mutnjikave.

Tek smo počeli imam ih par sto komada, biće ih u svim bojama...

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
@Gogo, baš fini strimerčić  :yeswink: :tbumb: Sviđa mi se kombinacija materijala i boja iz tamnijeg prem svetlijem...odlična imitacija  :tbumb:

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.658
Blue Fox Famozni je napisao(la):
Uvek nesto mora da fali,ali iskreno muve su za 10.
Gde nabavljas materijal,ponestalo mi METZ-a pa ako slucajno nesto ima da se dohvatim...

metz sam uzimao pre iz nisa, i jos mi traje posto ga sve slabije koristim, sad su mi cdc, jarebice, sljuka... primarni materijali, mada, ovo nije reklama, kod simsona ima skoro sve sto nekome treba, jedino sto je covek zapeo da drzi varivas i tiemco udice,a one su mi trenutno skupe, mada varivas je odlicna udica, probao sam je

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.658
Gogo je napisao(la):
oholi je napisao(la):
hvala fox, praksa je cudo, mada sam i do dosta materijala dosao, alata.... jos samo vremena i para da se ide po rekama i potocima..............
Odlična muha, sa jednom malooom malooom zamjerčicom, ona bi trebala da "sjedne" na vodu , zar ne , pa će je malo taj CDC smetati pri tome, ja bih ga malo ipak podšišao i raširio CDC prema krilima i gore.
Plovnost ostaje a ljepše će ležati na vodi. Namora da sam u pravu al... razmisli i o tome.
ovo je prva koju sam uradio ovog tipa, neke dorade i usavrsavanja ce da pretrpi jos, a cdc sam vec sisao, mada mekani su njemu isperci, pa kad dodam podkrila od cdc-a ima to da legne

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
oholi je napisao(la):
Gogo je napisao(la):
oholi je napisao(la):
ovo je prva koju sam uradio ovog tipa, neke dorade i usavrsavanja ce da pretrpi jos, a cdc sam vec sisao, mada mekani su njemu isperci, pa kad dodam podkrila od cdc-a ima to da legne

Aha, odlično samo naprijed  :tbumb:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
oholi je napisao(la):
kod simsona ima skoro sve sto nekome treba, jedino sto je covek zapeo da drzi varivas i tiemco udice,a one su mi trenutno skupe, mada varivas je odlicna udica, probao sam je

Oholi nisam ja zapeo ali sam 100x rekao da necu da drzim bilo sta. Ja ne mogu da kazem "evo prodajem musicarske udice...koje? Pa musicarske" Ne ocekujem ni neku prodaju ovih udica u nasim uslovima ali drzacu samo vrhunske...

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.658
ja to postujem,nisam ni rekao da su lose, naprotiv, rekao sam i zasto to meni neodgovara-jer su meni skupe,
ali mozda bi mogao da ubacis gamakatsu udice, dosta ljudi ih koristi, znaju kakve su.... naravno,  ovo je samo moje misljenje. uvek je bilo koliko para....

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Malo OLD musice od danas...

Prilozi

• Silikonka...jpg
    Silikonka...jpg
    116 KB · Pregleda: 129
  • A ovako zavrsilo.jpg
    A ovako zavrsilo.jpg
    77,3 KB · Pregleda: 123
  • Gotova je...Uhhhh.jpg
    Gotova je...Uhhhh.jpg
    102 KB · Pregleda: 125

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.658
obzirom da je silikonka, zar nece da tone, a trebalo bi da pliva po konstrukciji???????? inace poslednja mi ima boju do jaja :tbumb:

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Nece bata oholi,potapao je mucki i stoji na povrsini,valjda zato sto je ispod silikona neopren koji se pomalo nazire... ;) ;) ;) ;)

Vrh Dno