Danas sam vezivao...

becko

Full member
Učlanjen(a)
07.11.2006.
Broj reagovanja
26
ma samo kazi sta ti treba žuto,belo il' odelo  ;)

Prilozi

• parachute callibaetis.jpg
    parachute callibaetis.jpg
    203,4 KB · Pregleda: 135

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Ustao sam iz kreveta, začepio nos da ne curi pa završio jučerašnje započete strimerčiće.
Ovako izgleda ta strašna četvorka, naravno samo zečije trakice i oči zalivene Waderom.

Prilozi

• cetvorka.jpg
    cetvorka.jpg
    101,7 KB · Pregleda: 116

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
mnogo lepi strimeri, nema sta! :tbumb: Teško štujama, več vidim... Inace tako fini strimeri bi se dopali i drugim grabežljivim nimanima...tu bi ja bacio i somu pa i večem smuđu... puškaš, dunava e to obiđi u proleće i tamo okupaj ove zeke  ;)

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
sebastian je napisao(la):
mnogo lepi strimeri, nema sta! :tbumb: Teško štujama, več vidim... Inace tako fini strimeri bi se dopali i drugim grabežljivim nimanima...tu bi ja bacio i somu pa i večem smuđu... puškaš, dunava e to obiđi u proleće i tamo okupaj ove zeke  ;)
Hvala Seb. imam još 2 dana a onda tek od 01.04.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
Evo upravo sam smoto jednu staru mokru imitaciju. Ime joj ne znam, znam samo da se još davno na hrvatskim vodama moglo sresti tu imitacjiu, dal' je autor iz UK ili DE nemam pojma. Imam jos jednu od prosle godine u kutijici s tim da je ta od fazanovog repa u njegovoj prirodnoj boji. Ovakvog sam zakačio za neko drvo u vodi i tamo je ostao. Ovu tamno crvenu imam u lepom sečanju. Lovio sam sa njim lepe lipljane i pastrkme.
Nikakva posebna umetnost ju nije navezati. Inače original se veže bez porebravanaj bakrenom žicom ali ja sam je eto porebrao. Dakle udica za mokre muve 12, nešto fazanovih fibri (u ovom slučaju tamno crvene - farbane) dva vrha petlova pera za krila i neki fini konac. Ja sam se odlučio za jarko naranđasti za glavu. Dobra stara imitacija

Prilozi

• old one wet.jpg
    old one wet.jpg
    59,6 KB · Pregleda: 126

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Evo još jedan, ovaj puta žuta umjetna dlaka za rep, crveni zečić,zelena srneća dlaka za glavu, flash trakice i oči / by Djole/ .
Pa kad se zajedno zatalasa zečija dlaka i flash trakice koja će štukica ovome da odoli pitam se ja ?

Prilozi

• stuja flash.jpg
    stuja flash.jpg
    63,6 KB · Pregleda: 106

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Evo jedna nastala uz jutarnju kaficu... :p :p

Prilozi

• Jedna za dobro jutro....jpg
    Jedna za dobro jutro....jpg
    187 KB · Pregleda: 135
Z

Zakula

Guest
Ecdyonurus za 1.mart. "Pola kila" olova ima u sebi,kratak i dezmekast,na udici broj #10.

Prilozi

• P.T. Ecdyonurus 4 Early Season.jpg
    P.T. Ecdyonurus 4 Early Season.jpg
    48,4 KB · Pregleda: 155
Vrh Dno