Danas sam vezivao...

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Strelac je napisao(la):
TAj strimer će lepo da pliva obzirom da je okce udice okrenuto na gore. Da je okrenuto na dole ko zna šta bi bilo.

Ako su u pitanju otezane oci kretace se lukom udice okrenutim na gore bez obzira na okce

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
izvini simpsone ,nismo se razumeli.oci nisu otezane(procitaj pazljivije opis).a i da jesu voda na kojoj cu da ga bacam dosta je brza,pa kako god da ga napravis okretace ga reka.....mozda i nisam u pravu?

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
709
sasats je napisao(la):
izvini simpsone ,nismo se razumeli.oci nisu otezane(procitaj pazljivije opis).a i da jesu voda na kojoj cu da ga bacam dosta je brza,pa kako god da ga napravis okretace ga reka.....mozda i nisam u pravu?

Videćeš, ja mislim da je dobar i da će u vodi da bude u položaju kao na stegi.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Stvarno nisam video u opisu da oci nisu otezane a na tome se i zasnivalo moje pitanje. Onda je ovakav odlican.

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
sasats je napisao(la):

:nowink: neće ga okretati , ako ga otežaš očima onda će ga izvrnuti, a ako ne onda će tako ići kako strelac kaže, u ovom slučaju ići će tako kako ti sad stoji.

MIKI-FLY

Senior member
Učlanjen(a)
03.11.2008.
Broj reagovanja
0
moj omiljeni emerdzer,postavio sam i step by step.

Prilozi

• emerdzer m.jpg
    emerdzer m.jpg
    40,3 KB · Pregleda: 151

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
e ovo je novo za mene.o tome nisam ni razmisljao.da li to znaci da kada vezujem teske oci treba da ih stavim ispod udice?

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
Sve je jasno,strimer je dobro ukomponovan,udica u vodi ide ovako kako stoji,nema otežanja da bi ga okrenulo :D

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
Oči se mogu postavljati i suprotno i ispod okca,zavisi kakva se udica koristi.Na ovoj u
dici dugog vrata se oči mogu postavljati i ovako bez bojazni da će okce smanjiti ubodni ugao.

Prilozi

• zonker.jpg
    zonker.jpg
    60 KB · Pregleda: 139

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
@sasats, strimer ti je mnogo dobar, plivati ce on udicom na dole, da je okce okrenuto i na dole ili da je pravo, isto bi plivao. Boje su odlicne, poznam ih dobro  ;) Sviđa mi se taj stari način vezanj...i ja cu uraditi nesto na tu foru samo mi fale udice i jos neki materijali.

----

preduhitriste me  :) to sto se tice ociju bas je tako kako zvezdan kaze. Ako se stavljaju one olovne bolje je to uraditi kako se to radi na Clouser Minnowima.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
još samo da izaađeš na vodu pa da i ribe otkače, pa se počnu zaletati na strimere ko lude...jedino da se zapravo ne otkače (sa udice).

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Ne mogu više  :doh: dosta mi je apstinencije, idem van pa ako ništa drugo brojaću zvijeze na obali Dunava, ovo nosim sa sobom za otvaranje sezone (nešto staro, nešto novo ...)

Prilozi

• strimeri 2009 .jpg
    strimeri 2009 .jpg
    100,6 KB · Pregleda: 149
Vrh Dno