Danas sam vezivao...

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
Gogo je napisao(la):
Ne mogu više  :doh: dosta mi je apstinencije, idem van pa ako ništa drugo brojaću zvijeze na obali Dunava, ovo nosim sa sobom za otvaranje sezone (nešto staro, nešto novo ...)

jao da mi je neki helikopter da na brzaka sada skoknem da ti se pridružim...."ej dunave, dunave, kraj tebe mi srce moje ostade"...nekada sam svake godine pored dunava proveo 300 dana godišnje 100% nekada i više  :D
Obavezno da javiš kako si prošao!!!  :) Možda padne još neka ribolovačka priča na naš forum...to jako volim da čitam  :yeswink:

Vidim da si se ovih dana navezao strimera, alal ti vera, svaka čast gogo...garant ih imaš par .000,00  :)

Marko_Mašić

Hero member
Učlanjen(a)
13.04.2006.
Broj reagovanja
288
  ...tular...zelenkasti...

Udica:10 sa kracim vratom.
  Telo:Mixovan antron i rayon 3-4 nijanse zelene i vrlo malo prirodnog zeca.
  Rebra:Bakarna zica.
  Oprsje:kao i telo,
  Noge:braon.
  Krilo:Srna i isperci cdc-a natural kao podkrilo,preko vestacko krilo Ibrino realistick.
  Glava: Crna.

Pozdrav.

M.Masic.

Prilozi

• Tular-1.jpg
    Tular-1.jpg
    84,8 KB · Pregleda: 152
  • Under!.jpg
    Under!.jpg
    87,5 KB · Pregleda: 148

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.658
p2070051er8.jpg

p2070052fr3.jpg

udica: za gamaruse #12
otezanje:malo tanke olovne zice u grudima
rebra: bakarna zica
telo: superfine maslinasti dabing
grudi: zeleno bojeni zec sa kristal flesom, iglom iscackane dlacice na kraju
pokriv grudi: pero curke maslinasto
oci: topljeni najlon

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.658
p2070051pv4.jpg

p2070052po3.jpg

ista nimfica samo druge boje i koriscen je ice dub u raznim bojama za telo

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.658
p20700511ia3.jpg

ovo je prakticno zecija nimfica, cela je od zeca bojenog telo i prirodnog grudi. naravno tu je i rep od jarebice i rebra od bakra, male oci i malo olova ispod svega

ps:eek:ci jesu monofil paljeni

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.658
p20700521ja4.jpg

rep biots, telo senil-woven pletenje, grudi ice dub peacock black i nogice jarebicajedna od prvih woven muva, nisam jos uvezbao pletenje, moracu olivera da zovem u pomoc :)))), jos nisam zadovoljan, mada bi neki gladji materijal bio bolji, bolje bi se prelazi i pletenje videli

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
16
  Odlicne muve Oholi, narocito one gore sa ledjima od biotsa  :tbumb: :tbumb: :tbumb:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
i ja sam pre spavanja smoto po nešto i evo jedno malo strimerče od 5cm...Malo sam probrljao po kutijici i opazio neki buđav strimer i rasturio ga pa reko da iskoristim udicu. Evo malo na klasičan način vezano strimerče. Jednostavno, minimalno a efektivno. Za Bucova, Pastrmke, Bandare, krupnijeg Jaza, Klena, Smuđa, ma za sve ale od riba koje bi rado pojele ovako malu ribicu.

Leđa/krila - bucktail (maslinast i beo) i paun
Telo - prizmatčna srebrna trakica iz koje izlazi tzv. Rep - krystal flash. Oči od samolepive srebrne prizmatične folije. Glava od crnog laka za nokte. Posle prelakirana bezbojnim lakom za nokte.

Prilozi

• strimer.jpg
    strimer.jpg
    83,2 KB · Pregleda: 154

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
sebastian je napisao(la):
i ja sam pre spavanja smoto po nešto i evo jedno malo strimerče od 5cm...Malo sam probrljao po kutijici i opazio neki buđav strimer i rasturio ga pa reko da iskoristim udicu. Evo malo na klasičan način vezano strimerče. Jednostavno, minimalno a efektivno. Za Bucova, Pastrmke, Bandare, krupnijeg Jaza, Klena, Smuđa, ma za sve ale od riba koje bi rado pojele ovako malu ribicu.

Leđa/krila - bucktail (maslinast i beo) i paun
Telo - prizmatčna srebrna trakica iz koje izlazi tzv. Rep - krystal flash. Oči od samolepive srebrne prizmatične folije. Glava od crnog laka za nokte. Posle prelakirana bezbojnim lakom za nokte.
Čista klasika!

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.658
hvala za pohvale, a ja vezujem muve jer pre svega volim to i odmara me psihicki bas, pa mi nije tesko da vezujem.

kuzma te sa biotsima su radjene po uzoru na muve koje je radio vlasnik lav md-a, bar je njegov radnik to rekao. ta muva koju sam ja imao je imala telo od nekog konca kao flos ali bez sjaja, grudi od zeca, mnogo vece oci,deblji je najlon paljen i repice i ledja od biotsa, meni je skroz realno izgledala tad, mislio sam pokidacu klenove kad je zabacim, istina je bila skroz suprotna, nisam znao kako se nimfa vodi, nisam znao ni da zabacim cestito tada, tako da je vrlo  brzo zavrsila na grani :)

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.658
p2090052yh8.jpg

udica: #8
otezanje:eek:lovo u grudima
telo: zuti sundjer preko latex sa trafike :)
rebra:bakarna zica
grudi: icedub peacock black
nogice: jarebica

p2090053jw6.jpg

udica:#8
otrzanje: olovo u grudima
telo:bordo dabing
rebra: bakarna zica
grudi: zec
nogice: jarebica

p2090054by2.jpg

udica:#8