Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
FENOR nisam mojim komentarom za izgled udice mislio na to da je Owner dobra udica mada definitivno nije ni loša nego na to da udica sa širim lukom bolje i za više mesa kači ribu tako da je po meni efikasnija od klasične
Probaj malo ako iaš od babe svjetlo zelenu vunicu između žute i zelene da koristiš umjesto zeca a zeca ostavi u grudima možda ti se dobra pokaže malo vunicu raščupaš nekim čičkom i to ti je to inače fine nimfice
JBG, nemam tu vunicu. Boju jednodnevke je tesko skinuti, jer one imaju nejasne boje tela, neke bas "gadne" nijanse...
Naravno da se ne trazi perfekcija, ali treba se truditi. :yeswink:
Sto bi rekao jedan Amer:
" Najbolja vestacka musica nije portret, vec karikatura pravog insekta".
Pa što čiki ne kažeš za boju ima da ti spremim po malo da ti se nađe ali nwe previše da ne posiliš i ne kažeš kako su svi dabinzi i kupovne stvari u stvari mamipara a sve što trebaš imaš na dohvat ruke itd... u svakom slučaju par komadića za malu jednodnevku ti šaljem uz muhe :yeswink:
Posto sam po prirodi sujetan i narcisoidan covek , duboko me je pogodilo Gringovo misljenje da je "moj" crveno-crni mrav veoma ruzan na oko.
Nisam imao mira dok nisam napravio ovog c.c. mrava.
Ovo je prava lepotica, mravlji mix
Seron Stoun,Monike Beluci i Ketrin Zite Dzons.
Ako Gringo opet kaze da je ruzan dolazim u Nis pa ce biti :bat: