Danas sam vezivao...

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Zašto si danas vezivao, o Veliki Kuzmašine, ose te izele, kad neka nedovršena posla imade Ti!  :mad:

:)

Zacoola

Junior member
Učlanjen(a)
13.06.2009.
Broj reagovanja
0
...

Prilozi

• Diving Red Spinner.JPG
    Diving Red Spinner.JPG
    39,4 KB · Pregleda: 133
  • Body.JPG
    Body.JPG
    70,6 KB · Pregleda: 128

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
708
Jel ove ose, Kuzmo, imaju i neka krila od vrhova pera ili meni Jeleni pomutiše vid?

index.php

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
16
Strelac je napisao(la):
Jel ove ose, Kuzmo, imaju i neka krila od vrhova pera ili meni Jeleni pomutiše vid?

index.php

da prijatelju, krila su od vrhova pera braon kokota. Sad se i ja zagledah u sliku-dusu je dala za vrtoglavicu :doh:

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
Praško,praško,kako sam zadovoljan što sam te se ponovo setio,kakve boje,kakva prozračnost!

Prilozi

• dusty2.jpg
    dusty2.jpg
    144,3 KB · Pregleda: 137

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
Nažalost,voda na kojoj sam ganjao štuku od proletos je zabranjena za sportske ribolovce,ali je zato dostupna za jednog "vrsnog" mrežaroša.Uostalom,ostao je jedan petokilaš da se privede pravdi,hoću reći obali! 8)

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
zvezdan je napisao(la):
Praško,praško,kako sam zadovoljan što sam te se ponovo setio,kakve boje,kakva prozračnost!
stvarno, malo pravo kederče ali  :) da ga nije bacao zvezdan sa toliko iskustva i znanja o bucovu na tom području pitanje je da li bi bio bocnut onaj lepotan sa fotke ;)

Jos nisam nikada probao taj materijal ali ocu, sada si mi dao malo inspiracije. u par navrata sam malo gledao praška, vrtio ga po rukama i razmišljao o tim strimerima koje radiš ali nikako ga nisam probao secnuti  :) ali sutra to ocu sigruno cist iz znatizelje  :yeswink: Ovaj tvoje je bas fina imitacije male zelenke tj. uklijice. to bi i na moru (predpostavljam) radilo odlican posao kod lubina tj. brancina ali i drugih nemani.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
Ono što je neverovatna osobina praška je ta što poseduje sposobnost,pa neću preterati ako kažem mimikrije.U vodi ,ovo što na suvom izgleda kao živahan keder u zeleno-tirkiznom koloru,u vodi je vazdušasta silueta.Praško se providi,pa dobija neku neverovatnu stealth kategoriju,kao prava riba što se krije.Lud materijal!

brankoogi

Senior member
Učlanjen(a)
06.08.2008.
Broj reagovanja
0
zvezdan je napisao(la):
Ono što je neverovatna osobina praška je ta što poseduje sposobnost,pa neću preterati ako kažem mimikrije.U vodi ,ovo što na suvom izgleda kao živahan keder u zeleno-tirkiznom koloru,u vodi je vazdušasta silueta.Praško se providi,pa dobija neku neverovatnu stealth kategoriju,kao prava riba što se krije.Lud materijal!
Kinezi su carevi,kakve sve njihove gluposti mogu da posluže u mušičarenju i + jeftino !

silvio

Hero member
Učlanjen(a)
02.07.2008.
Broj reagovanja
1.144
Kad si tako zaljubjen u praška Zvezdane evo ti još jedan izvor dobrog materijala za strimere "lutkice moj mali poni"
tj. njihova griva ima je u raznim bojama + ti dođu i one svjetlucave trakice kao fleshabu :tbumb:

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
silvio je napisao(la):
Kad si tako zaljubjen u praška Zvezdane evo ti još jedan izvor dobrog materijala za strimere "lutkice moj mali poni"
tj. njihova griva ima je u raznim bojama + ti dođu i one svjetlucave trakice kao fleshabu :tbumb:
Daj sliku lutkice!

silvio

Hero member
Učlanjen(a)
02.07.2008.
Broj reagovanja
1.144
Žalim ja sam ti na forumu jedino kad sam na poslu, tako da ti nemogu slikati sad ali se potrudim da dodjem do neke slike ali pogledaj u bilo koje TC na odjelu za igračke male konjiće većina kolorita je baš kakve ti voliš zelenkasti bjeli bljedo ljubičasta itd.

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
39
Samo zamišljam Zvezdana kako ulazi u radnju i pita: "Da li imate ponija grive boje jorgovana?" ::)

my-little-pony.jpg

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
....boje jorgovana ujutru u 6 sati pri vetru od 1 bofora ....
:D :D :doh:

Vrh Dno