Danielsson fly reels

neba

Hero member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
124
Za taj model o kome pricas svoje iskustvo....nema te cene, jedino bez pdv-a ako prodjes, al opet imas postarinu i nadu da te carinik nece kresnuti kako pozeli:hammer::hammer::hammer:
Ova dva primera kod kupovine gde su momci prosli bez carine je zaista sjajno iskustvo...jer je i gdin iz Svedske poskupeo a kvalitet mu je dosta diskutabilan postao, ima reklamacija..
Poslednji put je bio 160eur bez pdv- pa i kad platiš pdv i poštarinu izlazio oko 210eur na adresi.
Ne znam dal je pokvario kvalitet, moj je ki nov nakon 10 godina.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
238
Model koji ti imas je 2six....i on ti je sada bez pdva 200+...pa troskovi i pdv ako mora, sam izracunaj.
E sad to kakav je kvalitet...i tvog primerka, nisi bas neki reprezent u poslednje vreme, sad te samo kola i zene interesuju :naughty::naughty::naughty::naughty::doh::doh::doh::doh::tbumb:

vrana

Hero member
Učlanjen(a)
19.06.2013.
Broj reagovanja
445
Treba naglasiti još jednu bitnu stvar ovde a to je servis.
Lično sam imao potrebu da mi se servisira 2six čekrk i to ne zato što je bio loš nego što sam ja napravio glupost.
Kontaktirao sam direktno firmu mejlom, odgovorio mi je vlasnik, Tumas, lično i rekao da samo treba da pošaljem čekrk što sam i uradio. Isti mi je vraćen posle desetak dana, sredjen i utegnut, troškovi su, sem slanja njemu, bili ravno nula. Povratni paket je, pretpostavljam, on platio.
Znam da je kolega jednom prilikom polomio stopu na Loop čekrku i da mu je Danielson poslo novu, ni poštarinu nije platio.
Kada uzmem u obzir kvalitet, cenu i servis u mom svetu kupovina novog čekrka se svede na kupovinu Danielsona...

neba

Hero member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
124
Model koji ti imas je 2six....i on ti je sada bez pdva 200+...pa troskovi i pdv ako mora, sam izracunaj.
E sad to kakav je kvalitet...i tvog primerka, nisi bas neki reprezent u poslednje vreme, sad te samo kola i zene interesuju :naughty::naughty::naughty::naughty::doh::doh::doh::doh::tbumb:
I lov i kučići 😁 al da se pecalo, pecalo se do prošle godine 😁

neba

Hero member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
124
Od tebe nikad nije ni bilo 🤣

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
600
Ja sam zakazao 5 god. Ali sad polako krecem ponovo u slobodu :)

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
238
A i Deki nam je rekao sve relevamte cinioce..ako ne nagazin neki Sage..generalno mi treba bekap cekrk..

PredragUE

Senior member
Učlanjen(a)
09.12.2014.
Broj reagovanja
109
Koliko znam, on nema pun ram
@maric
Pun ram, je pun ram 😁 onaj na kojem ne postoji ni teoretska šansa da se uglavi struna, da ne pričamo o čvrstoći, deder izguglaj ima li lakši od Daniela
Jbg, nemam ti kad, kuca pos'o Drina....salim se, mozda i nema meni nije toliko bitan full frame, na kvalitetnijim cekrcima neces zaglaviti ili ostetiti kanap ali ako se ne bavis musicarenjem, nego fly ceskim nimfarenjem onda mozes da imas problem, struna hoce da udje u falc izmedju kucista i spulne.
Mi musicari o tome ne brinemo ;)....

Ali evo npr hardy ultradisc 5000 je tezak 119gr.

Šah - mat. :)

easyrider_

Hero member
Učlanjen(a)
25.07.2007.
Broj reagovanja
998
Da i ja malo podebljam off: vi tu nagonite o cekrcima koji su dobro iznad sto grama...
Wychwood River & Stream je u klasi 4/5 ispod 60g... nisam nasao jos da ima laksi...
Da li je lijep ili nije, to je stvar ukusa...
Ja ga imam u klassi 2 i kombinacija njega i glass stapa je 102g...
Mene sluzi vec 4 godine... nisam mu manu nasao... za laki ribolov.

neba

Hero member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
124
Jbg, nemam ti kad, kuca pos'o Drina....salim se, mozda i nema meni nije toliko bitan full frame, na kvalitetnijim cekrcima neces zaglaviti ili ostetiti kanap ali ako se ne bavis musicarenjem, nego fly ceskim nimfarenjem onda mozes da imas problem, struna hoce da udje u falc izmedju kucista i spulne.
Mi musicari o tome ne brinemo ;)....

Ali evo npr hardy ultradisc 5000 je tezak 119gr.

Šah - mat. :)
Ne znam dal misliš na mene, ja ni nemam nijednu nimfu, ne u kutiji, nego ni u kući, niti išta od materijala za njih 😁
Grozim se češkanja.

Teoretski može da se zaglavi na svakom koji nema pun ram, a viđao sam razne dobre bez punog rama, kad ispadnu jednom malo jače, to više ne radi propisno...

Inače na Marića sam mislio da izgugla pun ram na lakšeg od Danielssona, da vidimo ima li ga...poštujem Hardy, oni makar top modele rade u svojim fabrikama, ali nagonim malim firmama, specijalizovanim za određene stvari i uvek biram takve brendove kada god postoji mogućnost za to, bilo da se radi o lovačkoj ili ribolovačkoj opremi.

Vrh Dno