Danas sam malo bacao OutBound WF8F/I (330 greina), sa mojom jednoručnom osmicom pošto ne vežbam mnogo i nisam neki opaki fly caster dobacio sam 24m sa povečim fly-markerom na kraju predveza. Kada sam uzeo moj dvoručnjak kojega sam uradio od varaličarskog blanka ko od šale dobacih 27m. Več neko vreme planiram uzeti OoutBounda wf13 za njega ali ima vremena jer sa mojim AFS-om od 580 greina koji nije baš namenjen za overheade bez problema dobacim 30m overhead zabačajima. Tako sam posle nekoliko probi na vodi i na travi zaključio da je moj tzv. Swich 10'00'' WT11 u stvari nešto kao što Beulah ima u svom programu dvoručnih mušučarski štapova Surf seriju koja može da se koristi i kao svič ali prvenstveno je za surf zabačaje...preko glave i daleko....e isto tako i ovaj moj mada ga ja ne bi nazvao Surf nego radije "DH Overhead Fly Rod" :lol:
Tako da ga mogu lepo koristiti bacajuči moje velike strimere kao svič motku gde rolam takve strimere na nekih 15-20m ako koristim spomenuti AFS ili za daleke zabačaje overheadom koristeći outbounde od 330 greina pa na više do 600 greina :lol:
No, to bi trebalo još probati sa kojekakvim kanapima ali otom potom
Tako da ga mogu lepo koristiti bacajuči moje velike strimere kao svič motku gde rolam takve strimere na nekih 15-20m ako koristim spomenuti AFS ili za daleke zabačaje overheadom koristeći outbounde od 330 greina pa na više do 600 greina :lol:
No, to bi trebalo još probati sa kojekakvim kanapima ali otom potom