Seb ti bar znas, dugo si na forumima, da nikad nikoga nisam uvredio dok on nije mene. To uopste nije moj stil. Niti sam ikada normalnog clana, korisnika, musicara pokusao da "spustim". E ali ono sto ja radim, a vama ocigledno samo taj deo zapdne u oko, ne zaboravljam lako. Budi covek, kazi pogresio sam ako negde lupis i nema nikakvih problema. Ja bez problema javno priznam kad pogresim, nemam ama bas nikakav problem sa tim. A ako nastavis po starom onda treba i da ocekujes konstantnu reakciju na svako lupetanje naredno. Naravno ovde ne mislim na tebe valjda ti je jasno. Ako neki debil dodje i kaze kako je pletenica odlicna za stuku a posle ispravke koja je obicno argumentovana nastavi da tera isto i jos bude bezobrazan pa ne gleda gde udara (poput onih sramotnih i odvratnih prozivanja Daneta i Ljube), onda cu sve svoje potencijale usmeriti da ga raskrinkam pred svima da je deklarisani debil. Mozda drugima smeta, mozda i tebi smeta, mozda i ostalim moderatorima smeta, nema frke imate dugme za ban pa ga upotrebite. Ja i tu opciju prihvatam. Ali totalno je bezveze racunati da cu ja da promenim nesto. Ako svi imamo zajednicki cilj da saznamo sto vise o sportu-hobiju koji nas vezuje ne mozes da racunas da svi idemo po nekom sablonu. Ili da glumimo gej paradu pa da svi u diskusiji budemo fini i na note. Brate to nije moj stil i bilo bi licemerno da se prikazujem onakvim kakav nisam. Da sam hteo svima da se svidjam i da budu zaljubljeni u ono sto pisem, naravno da bih pisao drugacije. Ali koliko je to posteno?