Milan VB (ex milan_mj) je napisao(la):
Evo malo dobre muzike da se opustite..... Musicarska mafija

Sale nema razloga da se slihtas administraciji .net-a znamo svi da je .net trenutno ispred .org-a, i svi znamo da Simson ima plan da njegov forum bude br. 1 i da je zbog toga spreman da kaze, napise i uradi bilo sta.....
Simsone ajde lepo idi ugasi tvoj forum i dodji ovde da se ispovedas i mozda dobijes titulu moderatora.....

(zezam se naravno)
Znas kako glasi stara kineska poslovica? Ne mozes uci u istu reku 2 puta, ni ti nisi vise isti ni reka vise nije ista. Tako ti je i za mene, bio sam moderator na org, bilo je super zezanje i druzenje, bio je super online chat, zajebancija vrhunska, ja sam jos tu kao clan i super sam emotivno vezan za ovaj forum. Nikome nista ne zameram niti zelim bilo kakvo takmicenje u rangiranju foruma (samo neki ozbiljniji parametri demantuju te tvoje tvrdnje ko je od koga citaniji). Pa ja ovde pisem vise nego na svom forumu, da mi je stalo do nekakvog rejtinga valjda bih sve pisao kod sebe. Ovde sam cak nekoliko puta bio banovan, da sam sujetan ne bih se vise nikada pojavio.
Samo znam da su i org i com od pocetka nastupili direktno i od srca bez ikakvih skrivenih namera. Bez promocija, bez trazenja para, bez stampanja majci, bez izdavanja gajbi po ruralnim sredinama i sto je najvaznije bez lazi i prevara. Znaci 300% cisto. Ostali me kao sto sam vec rekao i ne zanimaju iako sve pratim. Mi sa com nemamo nikave planove za buducnost niti nam pada na pamet da ih pravimo. Verujem da je isto i sa org. Nemamo nikakve ciljeve koje treba da ispunimo niti da trazimo i prosimo za sponzorstva po belom svetu. Imamo samo cist trosak i ogromnu ljubav prema FF. Ali imamo licnu satisfakciju da smo makar nesto uradili za musicarenje u Srbiji, uostalom imamo 100 tekstova na sajtu a pisana rec uvek ostaje negde. I kad nas ne bude vise, iskopace neko sa interneta i procitati nesto sto mozda nije znao.
Laki nema veze domen, nebitan je potpuno mogli su svi da se zovu flajfisingtrtmrt.com ili seksilupovi.org, Sustina je da samo lud ili neupucen ne zna da si ti prvi pokrenuo pricu kod nas i da je sve krenulo odavde.
E sad sto si ti malo gayish to je druga stvar