Dobar dan Snobovi

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
381
Dobro ajde. Bilo sta bilo. Podelili se org i com. Da li se mozda mogu sad ujediniti? Koliko je to tehnicki moguce?

Mozda i ne postoji zelja, pa si lupam gluposti  :doh:

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Evo malo dobre muzike da se opustite..... Musicarska mafija  :D
Sale nema razloga da se slihtas administraciji .net-a znamo svi da je .net trenutno ispred .org-a, i svi znamo da Simson ima plan da njegov forum bude br. 1 i da je zbog toga spreman da kaze, napise i uradi bilo sta.....

Simsone ajde lepo idi ugasi tvoj forum i dodji ovde da se ispovedas i mozda dobijes titulu moderatora.....  :D (zezam se naravno)

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Nespreto to bi bilo prava stvar.....
Ajde da se ujedinite, i da napravimo sveceno bratimljenje....
Simsone znam da je to u suprotnosti sa tvojim dugogodisnjim planovima  :D ali mislim da pored .org-a i .net-a tesko da ti je plan izvodljiv....
Taman da se skupimo svi da se upoznamo i druzimo malo.....

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
3
ajmo redom. Ja sam se povukao iz urednistva i kao gazda im meni poznatih razloga. Sada sam mnogo mirniji. Za net me posebno briga iz opet meni poznatih razloga, koje cu najverovatnije obrazloziti kad dodje vreme. Svako ko je osnovao sajt imao je svoju viziju, a ja dobro znam koja je bila moja. Samo mi je jedno zao. Kada sam sve ovo zapocinjao svi domeni su bili slobodni i com i org i net, a ja tada skromni postdiplomac nisam imao lovu za sve. Trebao sam lepo sve da kupim i patka bi sada ovakva polemika bila  :whistle:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Milan VB (ex milan_mj) je napisao(la):
Evo malo dobre muzike da se opustite..... Musicarska mafija  :D
Sale nema razloga da se slihtas administraciji .net-a znamo svi da je .net trenutno ispred .org-a, i svi znamo da Simson ima plan da njegov forum bude br. 1 i da je zbog toga spreman da kaze, napise i uradi bilo sta.....

Simsone ajde lepo idi ugasi tvoj forum i dodji ovde da se ispovedas i mozda dobijes titulu moderatora.....  :D (zezam se naravno)

Znas kako glasi stara kineska poslovica? Ne mozes uci u istu reku 2 puta, ni ti nisi vise isti ni reka vise nije ista. Tako ti je i za mene, bio sam moderator na org, bilo je super zezanje i druzenje, bio je super online chat, zajebancija vrhunska, ja sam jos tu kao clan i super sam emotivno vezan za ovaj forum. Nikome nista ne zameram niti zelim bilo kakvo takmicenje u rangiranju foruma (samo neki ozbiljniji parametri demantuju te tvoje tvrdnje ko je od koga citaniji). Pa ja ovde pisem vise nego na svom forumu, da mi je stalo do nekakvog rejtinga valjda bih sve pisao kod sebe. Ovde sam cak nekoliko puta bio banovan, da sam sujetan ne bih se vise nikada pojavio.

Samo znam da su i org i com od pocetka nastupili direktno i od srca bez ikakvih skrivenih namera. Bez promocija, bez trazenja para, bez stampanja majci, bez izdavanja gajbi po ruralnim sredinama i sto je najvaznije bez lazi i prevara. Znaci 300% cisto. Ostali me kao sto sam vec rekao i ne zanimaju iako sve pratim. Mi sa com nemamo nikave planove za buducnost niti nam pada na pamet da ih pravimo. Verujem da je isto i sa org. Nemamo nikakve ciljeve koje treba da ispunimo niti da trazimo i prosimo za sponzorstva po belom svetu. Imamo samo cist trosak i ogromnu ljubav prema FF. Ali imamo licnu satisfakciju da smo makar nesto uradili za musicarenje u Srbiji, uostalom imamo 100 tekstova na sajtu a pisana rec uvek ostaje negde. I kad nas ne bude vise, iskopace neko sa interneta i procitati nesto sto mozda nije znao.

Laki nema veze domen, nebitan je potpuno mogli su svi da se zovu flajfisingtrtmrt.com ili seksilupovi.org, Sustina je da samo lud ili neupucen ne zna da si ti prvi pokrenuo pricu kod nas i da je sve krenulo odavde.

E sad sto si ti malo gayish to je druga stvar :hammer: :hammer:

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
3
ma jasno mi za domene, ali nekako mi je cef.  :-\ ali sve je to water under he bridge!
Simpsone srcko ja nisam gay, ja sam obicna pedercina!

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
359
Ja pratim sve forume,nisam neko piskaralo i ne trpam se po temama ima ljudi koji bolje od mene svu ovu materiju poznaju.
Čitam i učim,a ima se šta naučiti,naravno ko hoće!
Dosta kolega mušičara sam upoznao lično,prvo preko foruma a onda je palo i druženje.
Ja gledam da što više pozitivnog izvučem,ovo mi je odmor za mozak,vežem sebi mušice ne gledam tv,opuštam se čitajući tekstove po netu.

Jedno veliko Hvala na pokretanju foruma (množina),bio sam suvlasnik jednog i mnogo nezahvalna rabota!

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
56
Oh Bog, daj mi snage... PS. I mali off- Goci, kad bi Topalovic znao da pisem s tvog nickname-a... Ali sreca, ne gleda druge forume. :smoke:

feanor

Senior member
Učlanjen(a)
31.01.2006.
Broj reagovanja
1
simpson H je napisao(la):
E Laki evo baci pogled kod mene sad posto sam podesio da se vidi koliko clanova je online :D :D

In total there are 79 users online :: 21 registered, 0 hidden and 58 guests

Mislim kome nije jasno kako se steluje ta statistika neka mi se javi na PM da mu objasnim :hammer:
MA ja ne znam ko moze da se uopste i lozi na te cifre... I pink(grand) je najgledanija televizija  ;)

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Hvala Japi majmune, mene bi odavno tamo banovali da nije tvog pisanija - znaš da ima nekog pravila da ako 3 meseca ne otkucaš nijedan post ide ban. Ja tamo ništa ne otkucah jedno 15 meseci, ali srećom tu je banovani brat budala, željan duplog banovanja.  :doh:

Dobar si ti dečko, samo si malo budala.  :bleh:

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
359
Brat kosooki ne prijavljuje vrijedne nagrade,koliko vidim uspjeo je osvojiti sva tri mjesta  :hammer:

dscn0791a.jpg

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Ja znam za izraz "budala za medalju", al "budala za 3 medalje", pa to nema nigde!  :D

A prstima pokazuje koliko naloga ima na tom forumu.  :lol:

Predlažem svim članovima koji tamo imaju nalog da ovde Japiju pošalju svoj tamošnji password na PP, biće urnebes ("Majmun je ušao u tenak").  :D

Biće najluđe kad se sam sa sobom posvađa sa 2 različita naloga.  :hammer:

Vrh Dno