Evo dosao sam u dodir sa jednom izvanrednom starom knjigom koja govori o vezivanju "musica". Ime knjige je "Pursuit of Fly Tying" - G.E.P. Rowney, 1987. Mnogo toga zanimljivoga sam našao za sebe, ali jedna meni vrlo zaniljiva tehnika vezevinja su ova dvojna krilca. To cu da probam navezati pa da isprobam i na vodi. Dal vam je to poznato? Ako je kakva iskustva imate?
Zadnji topici i postovi koji se dodiruju sa istorijom musicarenja su me jos dublje povukli u te vode iako sam vec pre toga malo istrazivao o nekim starim lipljanskim i pastrvskim muvama. Nekako eto naletih i na ovu knjgu
u kojoj nađoh i ovu staru, meni zanimljivu, tehniku vezivanja.
Ako vam se ovo cini zanimljivim mozemo napraviti neku seriju svojih Double WIngs For No Hckle Flies u stilu "napravimo najbolju ...". ;-)
Zadnji topici i postovi koji se dodiruju sa istorijom musicarenja su me jos dublje povukli u te vode iako sam vec pre toga malo istrazivao o nekim starim lipljanskim i pastrvskim muvama. Nekako eto naletih i na ovu knjgu
Ako vam se ovo cini zanimljivim mozemo napraviti neku seriju svojih Double WIngs For No Hckle Flies u stilu "napravimo najbolju ...". ;-)