Sigurno je da bih posao obavljao revnosno,pa cak i o svom trosku obilazio planinske recice koje su na zalost skroooz zapostavljene. Ako bih upadao u neprilike,bar bih bio ovlascen za kontrolisanje i REAGOVANJE. Ovako cesto reagujem sam i bez ikakve zaledjine upadam u frke,pitanje dana kada ce neko da me zvekne dizalicom i otvori lobanju zbog isterivanje pravde
Ne mogu da okrecem glavu kada vidim ribokradju na planinskim rekama. Vise ni moja supruga ne ide samnom na piknike,jer strepi koja budala ce da kupa gliste i kako cu ja odreagovati kad vidim pastrmkice od 12 cm u kofici :-\

.
Ovde cuvari vrsljaju na sve strane,ali bas te najlepse vode kao Grza,Crnica i Resava su prepustene strvinarima

. Kocentracija cuvara je oko plovkarosa,tj. Morave i okolnih sljunkara i recica u blizini JA. Cuva se i Cuprija i Paracin,ali na zalost nista sto vodi u prelepe kanjone i pastrmske vode. Valjda im se ne isplati da putuju po 80-100km (u oba pravca). E,tu bih ja nastupio :yeswink:.
Grza je bila prvi revir u Srbiji,ekipa sa prvokg kanala i Memedovic su gostovali i razdusevili se bogatstvom i lepotom reke i jezera.
Od kada je poginuo Babic (predsednik musicarskog udruzenja ''Posejdon'' iz Paracina),koji je imao danonocno ljude na Grzi,za pola godine se ispraznila reka. Ima jos dosta potocara ali sve oko 20 cm :'(.
Dnevna dozvola je bila 10 DM ko nema dozvolu . Kasnije se imalo pravo na jednu pastrmku,bile su ogromne.