Dozvola za 2013 godinu

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
sasats je napisao(la):
simpsone , bojane , daj molim te ne izigravaj vise budalu i objasni mi koje krivicno delo ti vidis na ona dva snimka? ja vidim coveka koji drzi neki dzak ??  ??? sta je u dzaku ? ladno pivo? 
a pre nego mi odgovoris na pitanje , naravno ako zelis , pazljivo procitaj ovo sta pise na ovom linku . zatim se povuci iz diskusije i ne pravi vise budalu od sebe  ;)

http://www.besplatnapravnapomoc.rs/2010/11/1889/

posebno o objavljivanju na youtube  video zapisa lica koje snimis onako kako ono ne zeli i predvidjenoj kazni od dve godine  :eek:

Budalu izigrava onaj koji pise ove nebuloze koje citiram iznad.

Za druge objasnjenje je vrlo jednostavno. Snimate AMATERSKI snimak reke i dogadjaja na njoj. Sve sa tog snimka je validan dokaz za pokretanje krivicnog postupka. Nema neovlascenog snimanja jer se ne zadire u privatnost neke osobe, u ovom slucaju prekrsioca, i nije postojala namera da se snima i prati samo odredjen covek. I sam zakon kaze "osetno zadire u licni zivot lica koje smo fotografisali". Ovakvi zakoni su idealni za cuvene borce za ljudska prava jer im samo zamazuju oci, u praksi je drasticno drugacije. Za ovog gore jolpaza plasticno objasnjenje: Mozes da snimas kako se dvoje karaju na Moravskoj plazi, mozes i da koristis taj snimak i da drkas 200x , ali ne smes da ga prikazujes trecem licu jer cinis krivicno delo. Ali ako je u pitanju silovanje i taj snimak moze da se koristi kao osnov za pokretanje postupka. Jedino u slucaju da si ciljno pratio taj par, npr. svoju zenu sa svalerom to ne moze da bude validan dokaz na sudu a ti cinis krivicno delo jer si ciljno pratio odredjene osobe.

Dakle Milane ovaj snimak moze da bude dokaz za pokretanje istraznih radnji i kasnije postupka.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
MAFKE je napisao(la):
  Sasa PI,tako se to radi :tbumb: Prema olosu samo grubo,jer samo taj jezik razumeju.  Drago mi je sto na ovom forumu ima ljudi koji se

''mesaju u zakon'',kako sam na jednom forumu pod ovim naslovom otvorio temu.

Podrzalo me je samo par kolega,optuzen sam kao siledzija i sam prekrsioc zakona,jer nasilje se kaznjava.

Ko tamani  potocarice od 10-13 cm na ''mojim'' recicama,ma krvi cu mu se napiti ako ga navatam :bat:

Mafke i ja recimo ne odobravam tvoje metode, ali ne mogu da kazem da nisu efikasne. :hammer:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
simpson H je napisao(la):
Mozes da snimas kako se dvoje karaju na Moravskoj plazi...Jedino u slucaju da si ciljno pratio taj par, npr. svoju zenu sa svalerom to ne moze da bude validan dokaz na sudu a ti cinis krivicno delo jer si ciljno pratio odredjene osobe.
i to je regularno i nije zadiranje u privatnost ??  a kaznjivo je samo ako ti se kara zena pa nju snimis ? sta bre to pricas ? ti si odlepio totalno  :doh:
ali posto si tvrdoglav kao magare neka ti bude da je snimati nekoga iz zbunja kada na svoju ruku procenis da krsi zakon regularno  :tbumb: samo mi molim te objasni jos par stvari...

sta se to vidi na milanovom snimku a da je dokaz za sud? covek drzi nesto u rukama . meni lici na dzak sa limenkama a sale je prepoznao model mreze . . sta sada treba da se radi? da se salje snimak u ef bi aj na ekspertizu da se utvrdi o cemu se radi. ako se ispostavi da je mreza uvek moze da tvrdi da je prao zavese u reci i ladio pivo . daj budi ozbiljan kao sto umes ponekad . nema od toga nista i niti ce ko da se zajebava sa amaterskim snimcima . a garantujem da ce dobar advokat cak i kada bi sud prihvatio ovakav klimav dokaz sve oboriti i moguce je cak da milance sve plati na kraju  :(
zato lepo plati dozvolu od koje neko prima platu da cuva reku . pecaj i gledaj svoja posla . ako ti bas smeta krivolov i hoces nesto da ucinis sigurno je efikasnija mafketova metoda , mada sam ja pre za poziv ribocuvara pa neka radi ono za sta je placen

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
sasats je napisao(la):
i to je regularno i nije zadiranje u privatnost ??  a kaznjivo je samo ako ti se kara zena pa nju snimis ? sta bre to pricas ? ti si odlepio totalno  :doh:

Ne vredi, tebi izgleda jedino crtez pomaze. Moracu da se potrudim ovih dana jer tesko kapiras.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
simpson H je napisao(la):
nisam znao da je to zabranjeno? budi velikodusan i podeli znanje  ::)
dok nacrtas dijagrame i crteze i dok ja cekam samo mi molim te ukratko odgovori na pitanja iz prethodnog posta koja si eskivirao ... ili jednostavno kazi ko covek ...nemam pojma i mlatim uz qu..c . pisem ono sta pretpostavljam da bi trebalo da bude  :blush:

MAFKE

Senior member
Učlanjen(a)
23.12.2012.
Broj reagovanja
2
Ime,mislis da ja volim da se svadjam i bijem :doh:.Pa i ja sam od krvi i mesa i ja imam tremu kada prilazim majmuncinama,ali kao po pravilu lep
pristup i kulturno skretanje paznje na krivolov ,se smatra slabscu kod ovakvih profila ljudi i frka je neibezna. Da ne pridjem lopinama,ne bih spavao i godinama bi me pekla savest. Jos pamtim mrezarore sa Rasine,a ja ni da prdnem,jbg. deckic 14 god a oni majmuni od 30-40 god.

Po pravilu signala nikada nema po ovim zabacenim  mestima sa pastrmkom,koju niko ne cuva. Treba da se vozim 6 km da bih prijavio slucaj i vratim se da zadravam lopine dok ne dodju cuvari.E to su me zamolili cuvari,ma nema od toga nista po planinama i u divljini :nowink:

Cuvari su zaista placeni ''za to'',i zamolili su me da ne pravim haos za moje dobro,ali ''to'' je jace od mene.
Posle uvrede zaboravim na svaku posledicu.

Ovo je odgovor i Geguli. Primete lopine da se ne zezam i kad puknem kao bomba,valjda mi se vidi po crvenom licu kao paradajz :blush:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
ma ok mafke  ;) tebe iritiraju takve stvari a mene ne . mene vise nervira sto nema cuvara nego ti ljudi koji hvataju ribu  :mad:

MAFKE

Senior member
Učlanjen(a)
23.12.2012.
Broj reagovanja
2
sasats je napisao(la):
ma ok mafke  ;) tebe iritiraju takve stvari a mene ne . mene vise nervira sto nema cuvara nego ti ljudi koji hvataju ribu  :mad:

Ime,kako bre da te ne iritira. Pa u nedelju podjem  na Grzu npr. sa zenom i cerkicom. Prelepo uredjeno izletiste,kad tamo na jednom od jezera gde sam 88-e pio vodu iz njega,zabaceni dubinci a drugi lik baca varalicu. Pridjem,a u kofi 20 kom pastrmkica od 15 cm  :doh:

Momentalno se pogubim i izoblicim,imam i fotos,slikala me zena kada sam joj vikao da pozuri s detetom niz put (da ne gleda). Ne licim na sebe,
potreban mi je momentalno ''isterivac djavola'',ma kao demon izgledam. Od pricljivog i vazda prijateljski nastrojenog i dobrocudnog debeljka,ja postanem DEMON.

Toliko je ocigledno,da se ljudi pokupe za 5 min i pravac Djunis ili KS,bez obzira koliko ih je (npr,proslogodisnja akcija).

Cuvari ne obilaze taj raj na zemlji i uleteo sam u sred cuvar. sluzbe da objasnim da nema smisla da ja cuvam vode (i tad sam bio demonoiman)
Smirili su me time sto ja u JA NE PLACAM DOZVOLU. Culi su za moje akcije. To nije resenje i ne mora da mi preseda svaki vikend.

Dozvolu ne bih ni kupuio iz principa i to sam rekao cuvarima,jer ja obilazim pastrmske potocice koji se ne cuvaju,i zabacene potocice u lovu klena.
Obecano mi je da ce se poraditi na ''osvezenju'' Grze u svakom pogledu,pa cekam do daljnjeg.

Slazem se da ne bih trebao da se mesam,ali koji su to ljudi breee sto pune kese i kante s mladjima potocare . :aaa:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
MAFKE je napisao(la):
ali koji su to ljudi breee sto pune kese i kante s mladjima potocare . :aaa:
pa zavisi kako se posmatra . iz tvog ugla , coveka zaljubljenika u prirodu i musicarenje pastrmke oni su nista narod . a iz njihovog ugla oni su obicni ribolovci koji hvataju neke sarene ribe koje niko ne cuva i koje ce kada ih sve pohvataju opet neko poribiti . opet nece cuvati i isti ljudi ce ih sve pohvatati . oni jednostavno koriste situaciju . isto kao ja kada vozim 80 tamo gde pise 50 a sigurno znam da nikada nisu panduri . ali tamo gde znam da ih ima uvak kocnica  :D
zato i ne obracam paznju na takve i vise zameram onima koje ja placam a nigde ih nema  :(

MAFKE

Senior member
Učlanjen(a)
23.12.2012.
Broj reagovanja
2
  Zlocin nad ovom recicom je jos veci zato sto se ne poribljava i sve u njoj su pegave ''divljkuse''. Ima ih hvala Bogu dosta,ali redje se hvataju 25 +

Pa ja devet godina ne nosim pastrmku potocaru iz postovanja,a bagra da puni kese. :eek:

Ovako nesto da niko ne cuva,pa ne mora se unistiti. Kakav smo narod  :doh:

Ne mogu da prebacim fotose ove lepotice koja ponire iz pecine :hammerhead: :(

Uh,iznervirao sam se,odoh po lekic, Bendzos 5 mg pa na filmove.

Ivinite svi za off  :bye:

MAFKE

Senior member
Učlanjen(a)
23.12.2012.
Broj reagovanja
2
  Ovde redovno ima krupnih :yeswink:

Nece fotke,pa to ti je!: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.......................

Vrh Dno