Dozvole za 2010. u Srbiji?

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Jedinstvena dozvola za celu Srbiju. Kurac. Bez Vojvodine i Kosova. Tamo druge države i druge dozvole. Ispade da ni Vojvodina nije Srbija.
Jebo im pas mater političarsku.

Sendenca

Junior member
Učlanjen(a)
14.12.2008.
Broj reagovanja
0
Rancic je napisao(la):
Jedinstvena dozvola za celu Srbiju. Kurac. Bez Vojvodine i Kosova. Tamo druge države i druge dozvole. Ispade da ni Vojvodina nije Srbija.
Vala, tu si upravu 100%. jos malo pa ce nam trebati i pasos za preko Dunava i Save. Za njih smo "Geaci"; a kao takvima treba nam posebna dozvola za ribolov!!!

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Dozvola je na sigurnom, nesme da se desi da me iznenadi neka bistra voda a ja bez dozvole  :)

Prilozi

• Dozvola 002.jpg
    Dozvola 002.jpg
    207,2 KB · Pregleda: 102

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Zbog toga sam se i ja smejao mada je više žalosno.

ekoljuba

Full member
Učlanjen(a)
16.08.2007.
Broj reagovanja
0
Rancic je napisao(la):

Rancicu ne siri dezinformacije! Dozvola vazi i za Vojvodinu a i za Kosmet za one hrabrije!  :smoke:

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Kod mene je čak dozvoljen i ribolov iz čamca!Ovi sve kontra,sad kad je na gotovo svim vodama zabranjen ribolov iz čamca,kod nas dozvoliše :hammer:

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
A da li se float tube vodi kao camac, mi u Kragujevcu imamo dilemu oko toga  :doh:

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
2
ja sam resio gde cu da provedem jesen i bas cu da pecam iz tuba. A boga mi cu i krgujevcane da nagovorim da se naoruzaju i Sandencu da konacno nakon x godina ukvasi onu njegovu "relikviju"  :doh: :doh: :doh: treba ga biti za ono svetogrdje - godinama drzi dubak za ukras. Aj malo da ga banujete  :D :bye:

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
Evo sinoc smo pricali o tome, Sendenca ima float tube i vec sigurno desetak godina ga nije koristio zbog zabrane upotrebe polvnih objekata za pecanje. Ako neko moze da otkloni tu dilemu pa da lepo svi kupimo i krenemo da plutamo... a ne da se ganjamo sa cuvarima i da nam otimaju opremu

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
strashni je napisao(la):
A da li se float tube vodi kao camac, mi u Kragujevcu imamo dilemu oko toga  :doh:
Brate misliš da ovi iz Ministarstva i Saveza uopšte znaju šta je float tube ?  :D mogu samo da zamislim njihove face kad bi ih neko pitao pred kamerama o tome ...hahahaha  :hammer:

Markovic

Full member
Učlanjen(a)
11.02.2008.
Broj reagovanja
0
strashni je napisao(la):
Evo sinoc smo pricali o tome, Sendenca ima float tube i vec sigurno desetak godina ga nije koristio zbog zabrane upotrebe polvnih objekata za pecanje. Ako neko moze da otkloni tu dilemu pa da lepo svi kupimo i krenemo da plutamo... a ne da se ganjamo sa cuvarima i da nam otimaju opremu
Najlakse je da se informisete preko kluba.To jest da se klub raspita kod vaseg korisnika voda dali je negde dozvoljeno.

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Ja sam napravio plan i prednacrt projekta  :D da od plastičnih kanalizacionih cevi raznih profila, malo daščica  :yeswink: :doh:  i rasklapajuće stolice napravim moje buduće montažno-demontažno-mušičarsko-uživačko plovilo i to za Zavojsko jezero u blizini Pirota.

Ako mogu čamci veslaši, gliseri i BUĆKA mogu i ja sa ovim mojim plovilom.

Razmižljao sam i o jedrima od šatorskog krila ali projektna dokumentacija i skice me upućuju na to da bi ona bila samo smetnja prilikom prezentacije muve raspoloženim klenovima i štukama.

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Strelac To je cenim kao neka vrsta splava gde će plastične cevi biti zamena za debla drveta ?

Vrh Dno