strashni
Hero member
ja mislim da su sve dozvole iste cene, pazi da vas vasi mangupi ne zavale neki dinar 
Strelac je napisao(la):Maštam već godinama o situaciji da naleti ribočuvar i pita me za dozvolu a je sa ponosom i velikim zadovoljstvom vadim iz džepa i pokazujem![]()
Jovanča je napisao(la):Arandjelovac, gazduje Eko Ribarstvo Valjevo. Ribolovacko udruzenje je Bukulja Arandjelovac
5000 din. Malopre sam dobio dozvolu na poklon od matorog. Sada neka mi neko objasni kakva prava i obaveze imam kao vlasnik ribolovacke dozvole. Isto tako koja prava i OBAVEZE imaju tapkarosi papirica sa pecatom? Ko vrsi unutrasnju kontrolu medju tapkarosima, zasto uz dozvolu nisam dobio pravilnik ponasanja na vodi, kako sportskog ribolovca tako i tapkarosa? I kog ce se to datuma znati rezim ribolova na revirima i zasto ja kao drug clan nisam pismeno obavesten?
Jel smem ja ovo da pitam sad kad imam papiric?iss:
Nije lako ,bogami nije lako... naročito kad znam približno koliko ima ekipa na Tamišu od Rumunske granice pa do Pančeva koji svakodnevno satiru što mrežama a što strujom ..toliko su se osilili da im niko nemože ništa ....Sale Župa je napisao(la):Nije lako izdvojiti 5.000 dinara,za izlaske i robolov sa haotičnim stanjem na našim vodama