Drina, raj za mušičare

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Povoljno.Juče je bila zelenkasta,ima opadanja.Probijena su klizišta i može se proći.Na putu blato,dosta dionica urušeno.Ako pređeš u Bratuncu put ti je solidan,sve zavisi gdje ćeš?

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
U Bratunac ako Bog da :) peca li ko javlja li se sta?

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Vidim da je radila vaserka i da je palo riba,imam i info iz Ljubovije da je aktivan lipljen.Pastrmka se javlja čitavim tokom Drine,čak i kod nas u Zvorniku  :eek:
Boja vode je zadovoljavajuća ja ako bog da odoh sutra da bacam strimere  :bye:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
E jbg ne spremih ni jednog strimercica  :'( ostalo kod matorog u Valjevu.. nema veze probace se suva I plivajuca nimfica u Profesorovom fazonu ( naravski moje izvodjenje)  :)

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Njesra,danas se smrklo i duva neki vjetar.Juče sam snimio par insekata što se izrojilo.KIŠA  :'(
Ne završih misao a ona morade da padne  :p

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Nista ne brini Tommy danas ce biti 26c a za vikend isto lepo samo da nas ne drkaju ovi sa BRANE  :'( :'( :'(

VELJKO

Senior member
Učlanjen(a)
17.05.2008.
Broj reagovanja
12
U jutarnjem delu radila jednodnevka ..... malo odmora pa posle podne da napadnem opet...

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Kako misliš radila?Jel' se roji ili uzimaju?Ja sma neki davidjeo jednu svjetlo žutu da se diže,pošto je teren isključivo cipridni samo su oni jeli muve.Ima nešto što kupi a nije lipljen?!?
Nemam vremena da se pozabavim i vidim o čemu se radi a živo me interesuje,ovo su pored mene još i neki moji drugovi zapazili.

VELJKO

Senior member
Učlanjen(a)
17.05.2008.
Broj reagovanja
12
Radi.... crna jednodnevka cdc...na to mi skakala.... i to jede bas aktivno dok ne otvore branu...e onds sajeo riblju corbu,pio kafu,pricao sa ljudima...

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
A jbg trebali smo zajedno ali tako se namestilo da ne dodjosmo.. :(

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Ja sam dobio juče info da je neki mušičar iz Ivanjice razbio kalife.
Veljko to te i pitam,jesi li lipljena lovio?

VELJKO

Senior member
Učlanjen(a)
17.05.2008.
Broj reagovanja
12
Ja ocekivao ekipu na vodi ali ...bice dana za megdana i druzenje...
sto se tice lipljan radio svud ja sam u prvom delu dana u gornjem delu bacao i tu je skakao kao lud ...posle podne je brana otvorena i krenula voda oko 2 jbg...cekao sam u donjem delu  reke sad da spadne voda tj ocekivao i od lokalaca cuo gde je pastrma jer je ima mnogo...ocekivao i iscekivao i nista voda prevelika ...ostala samo zelja da drmnem koju od 2 kg pa na vise ..
Inace to jutro je na tom mestu gde sam ja bio kolega za 30 min 10 komad  od 400 grama kazu ...
muva mlado kamence radi hhhh....

Vrh Dno