Drina, raj za mušičare

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
gegula je napisao(la):
auu lep izvestaj maricu,nema veze bice bolje sledeci ja sam uzivao citajuci ,....ali mogu misliti kako si plutao u kombinezonu :doh:..drina je zajebana reka ,opasna,ko ne zna dobro da pliva ne preporucuje se gazenje dublje od kolena....
p.s. sta je holc kakav je to mamac o cemu se radi?????

tirolsko drvce

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Barabe....

Sent from my NEOBOX using Tapatalk 4 Beta

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
ma opste rasulo..ali nisu se ni oni proslavili  ::) sreca pa je lipljan bio nezainteresovan za muvu  :D a sto se tice plivanja bilo je poucno  :hammer: od sad gledam gde gazim  :D

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Ja sam juče bio na Drini i riba je bila skroz neaktivna.Mjenjao sam i teren u nadi da ću pronaći kog aktivnog.Iznedilo me je da ni oni najmanji se nisu dizali?!?
Čim sam sigao na ovdu zatičem ekipu sa vaser kuglama,odmah mi muka,oni su uspjeli jednog prevariti ali neznam u kom periodu?
Predveče sam sreo jednog sa tirolcem koji je htjeo da mi pokaže mjesto gdje ga ima,kada sam mu odgovorio da znam i da su tu jako sitni on je to potvrdio i otišao da ih lovi!
P.S.
Šlag na tortu,čujem da su dvojic mojih Zvorničana u zadnje vrijeme trlo napravili sa tirolcima.Po kazivanju prodaju preko 100Kg lipljena!!!
Ovo mi miriše na neki dil sa nekim iz ribočuvarske službe???Nadam se da nisam u pravu!

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Voda bistra i mala,jedino je vjetar pravio probleme.Imao sam osjećaj da mjenja smjer.Uglavnom nadam se boljem vremenu.

cvxe.jpg

zihi.jpg

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
tommy druze cim se oni ne libe da love tirolcem znaci da imaju neki dil ili dobro poznaju cuvare...to je nasa klasicna prica zato nam nikad nece biti bolje ni u jednom pogledu ne samo ribolovu...

isako

Junior member
Učlanjen(a)
13.02.2013.
Broj reagovanja
0
U subotu bio na regati, obisao sam i mladice na vrelu, bas ih je lepo videti onako zive i zdrave, ulepsase mi dan. Sretoh i par kolega musicara u prolazu. Steta sto nisam poneo aparat, moglo se napraviti dosta lepih slika.

Poslato sa LG-P700 koristeci Tapatalk 2

escondida

Senior member
Učlanjen(a)
20.07.2012.
Broj reagovanja
0
Hvala Milanče za informacije i Nenadu za broj telefona čuvara!

Još uvek se premišljam, da li uopšte ići, da nema te regate ne bih se dvoumio.

Hvala vam još jednom!

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Ko može neka ide,Drina je ovih dana savršena za mušičarenje.Ima porata ali odmah pada.Posle opadanja bude odlično.
hi07.jpg

y6yj.jpg

ado bl.

Senior member
Učlanjen(a)
21.02.2011.
Broj reagovanja
0
Joj Tommy ova zadnja slika  :eek:  :eek: pa ti nisi svestan kakva je to voda za nimfe auuuuu moracu jednom navratiti do tebe da mi pokazes ova mjesta  :tbumb:

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Na zadnjoj fotci voda prosto zviždi,ima ribe.Vijdeo sam kapitalne škobalje.Ja cjenim da ima pastrmke!
Ovo je ogorman potez ovakvih terena imaš na par desetina Km.
A volio bih da se što više kolega okuša na Drini-naravno dobrodošli ste svi  :tbumb:

Vrh Dno