Drina, raj za mušičare

sicco

Junior member
Učlanjen(a)
19.05.2009.
Broj reagovanja
17
Obisao sam vodu. Voda bistri i danas vec moze da se mase (puno izbistrila od juce) ali vidim da se oblaci skupljaju??!!

Prozirnost vode u Ljuboviji danas oko 1m (juce 5cm) ali vidim danas ranije nadolazi i roka preko 220cm!

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Pa kazem ja najavili kisu I sranja za vikend..sta vredi ako se izbistri a ovi puste vodu a uz to jos kisa I grmljavina..fali samo da dignem stap visoko pa kad rokne  ima lipci sami da izlaze  :hammer: :hammer: :hammer:

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
339
Čitajući komentare u ovoj temi u vezi sa vodostajem i njegovim variranjem i tako sličnim stvarima vezanim za mušičarenje na ovoj reci čini mi se da ovaj naziv teme Drina, raj za mušičare gubi svaki smisao......  ???

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Bas tako strelac... drina je raj samo kad se sto k namesti kako treba

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Strelko to je temelj mušičarenja na Drini.Da nema tog variranja,koje nekada izgubi smisao,raste i po 2m!Bila bi pravi raj.
Ja imam tu nesreću da sam ispod jedne i oscilacije su stalne,ne znam da li ima dana da stoji na jednom nivou?
Evo za nas mušičare ispod BB kako to izgleda:

http://www.hidmet.gov.rs/ciril/osmotreni/nrt_tabela_grafik.php?hm_id=45865&period=7

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
Zato ja ne volim Drinu, putuješ pola dana i presediš na obali još dva dana gledajući grancicu koju si zabo uz obalu nebi li uočio mikronski pad vodostaja...

Ekstra što sam još kao početnik mušičar imao strašnu traumu na Drini, bio na terenima za skobalja i pokušao da zagazim da dobacim do tamo nekih lipaca... a kamenje ne manje od pola metra, glatko ko staklo, ni napred ni nazad, pokušao da se okrenem ali matica poče da me gura kad sam bio popreko, u glavi mi dubina koja je odmah na 2 metra od mene jer bata kolje skobalje i kaže da ih peca na 4-6m dubine... od tad, do malo iznad kolena pa ako oće oće a ako neće neću ni ja  :p

mrš

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Ahahaha svi prave istu grešku,zatrče se do grudi u sred matice pa ni naprijed ni nazad.Jedne godine sam gleao kolegu,čak mislimd a je bio i na orgu,kao plovak ide gore dole,jedva se izvukao!
Kramponi ti trebaju mada i flic pomaže.Ja zadnje dvije godine lijepim neki itison  :hammer: Radi sa Tigrom sezonu  :bleh:

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
tommylee je napisao(la):
Ahahaha svi prave istu grešku,zatrče se do grudi u sred matice pa ni naprijed ni nazad.Jedne godine sam gleao kolegu,čak mislimd a je bio i na orgu,kao plovak ide gore dole,jedva se izvukao!
Kramponi ti trebaju mada i flic pomaže.Ja zadnje dvije godine lijepim neki itison  :hammer: Radi sa Tigrom sezonu  :bleh:

Crvena Vision jakna???  :nowink:
Beogradjanin...  :D
Mozda ga znam i Ja  :yeswink: :yeswink: :yeswink:

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Dovoljno se izbistrila i stabilizovala za vikend će biti povoljna ako ne udari kiša!
7abbc5.jpg

84dc19.jpg

sicco

Junior member
Učlanjen(a)
19.05.2009.
Broj reagovanja
17
Juce sam prosao od BB do Ljubovije oko 19h. Skoro svugde mutna jer su sve reke zamutile. Na par mesta nije bila mutna ali je pitanje trenutka kada ce zamutiti. Ispod BB mutna kao oranje.

Maricu pocni ti da motas gliste na vreme  :hammer:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
axaxaxaxaxax..znaci radice glisten na dubinjaka axaxaxax..samo jos da nadjem smestaj za zenu I mene :) videh neke apartmane Kum I etno selo Vrhpolje..treba danas da proverim da li ima slobodnog mesta..

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Evo sve kod mene pritoke kao blato,tako da će dobar dio Drine sigurno da zamuti.Problem su silna klizišta,sa naše strane nemaju gdje pa guraju bagerima u jezero.Sve se to spira i mutni konstatno!
Ja utjehu htjeo naći u klenu lai ni njih sada ne mogu loviti,ovo je propast od godine!

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Stani bre Tomice ja hocu kod Vrhpolja da pecam u utorak..ti si cini mi se nizvodno od Vrhpolja..

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Trenutno kod mene ne vlja,samo kažem da su pritoke ope problem.Pa imaj u vidu ako ima neki potok da se uliva,idi iznad njega.
Očekuje se još kiše tako da bistra voda će biti pojam.

Vrh Dno