Drina, raj za mušičare

becko

Full member
Učlanjen(a)
07.11.2006.
Broj reagovanja
26
...na potezu Perućac-Bajina Bašta, Drina je raj za mušičarenje bila i biće....

Prilozi

• potocara.jpg
    potocara.jpg
    128,8 KB · Pregleda: 239

becko

Full member
Učlanjen(a)
07.11.2006.
Broj reagovanja
26
Jes malo bleda, jezerska varijanta ima u Drini baš različitih potočara, ali kad se podigne na suvu #19 u viru dubine3,5-4 m, a na 22-23 m od tebe pa kad krene, a može gde oće, stvarno vrhunsko pecanje

sicco

Junior member
Učlanjen(a)
19.05.2009.
Broj reagovanja
17
Jutros na potezu Ljubovija-Rogacica mutna ali iznad Rogacice bistra. Nisam isao prema BB jer sam produzio prema Kostojevicima tako da ne znam da li ce biti nekog mutljaga od Race.

Rogacica je mutna i velika tako da muti ispod. Ljubovijske pritoke Drine takodje mutne.
Imam sliku "Zivka" od jutros ali necu da kacim da nerviram Marica (kad bi video boju vode pao bi u nesvest - pojako mutna i za glistu)  :hammer:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
E vec si me iznervirao axaxaxaxax..ja sam u utorak tu pa sta Bog da..nasao sam smestaj u Vrhpolju..ako imas neki predlog za mesto za pecanje ti predlozi a iskreno nadam se da ces tada biti na Drini I da cemo se videti I pecati zajedno.. :D

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
meni se cini sudeci po ovom dijagramu vodostaja da je  trenutno najbolje mesto za pecanje kafana  :D

http://www.hidmet.gov.rs/ciril/osmotreni/nrt_tabela_grafik.php?hm_id=45865&period=7

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
A nemoj tako Sasa..nemoj da si dugme..nekad se riba najbolje lovi u kafani  :hammer: :hammer: :hammer:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
sasats je napisao(la):
meni se cini sudeci po ovom dijagramu vodostaja da je  trenutno najbolje mesto za pecanje kafana  :D

http://www.hidmet.gov.rs/ciril/osmotreni/nrt_tabela_grafik.php?hm_id=45865&period=7
steta da sedis u kafani. navadi gliste i pravac kod tomija  :D

danijel

Junior member
Učlanjen(a)
23.08.2008.
Broj reagovanja
0
Radi riba odlicno jutros provjereno.A kafana kad poraste raj.

sicco

Junior member
Učlanjen(a)
19.05.2009.
Broj reagovanja
17
Drina u Ljuboviji odlicna da se mesi testo, presuje cigla pa da se pece cigla. Mogle bi se pare uzeti  :hammer:
Zaj...bi pecanje pa u gradjevinu.  :whistle:

Vrh Dno