Drina, raj za mušičare

VELJKO

Senior member
Učlanjen(a)
17.05.2008.
Broj reagovanja
12
Ajte dajte malo informacija , kako je na Drini moze li se malo loviti ?  Skocio bih ovaj vikend ali ako je voda ok .... :smoke:

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Juče mutna i velika,danas se bistri i dalje velika.Ovo je info iz Vrhpolja od drugara koji je tamo.

VELJKO

Senior member
Učlanjen(a)
17.05.2008.
Broj reagovanja
12
Pero ajde sutra pusti neku poruku da znam kako je !  Posli bi za vikend ako bude iole ok.... Hvala

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Veljko ne troši gorivo džaba... Na sajtu RHMZ možeš videti vodostaj Drine u BBašti :doh: U poslednjih 7 dana samo je u subotu ujutro bilo par sati nule! A ni prognoza nije bolja -Lim raste li raste, kiše u najavi a termolektrane u q..cu (Obrenovac ima probleme sa ugljem a Kostolac u remontu).
Evo sajta, dobro ga zapamti :yeswink:
http://www.hidmet.gov.rs/ciril/osmotreni/nrt_tabela_grafik.php?hm_id=45865&period=7
P.S. Ova sezona je izgleda prošla :eek:

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Poslušaj profesora mi smo počeli pakovati pribor nema izgleda više pecanja.Danas i sutra najavljuju kišu koja će dodatno da napravi haos.Blizu smo zime i ako ubodemo dan-dva biće čudo!

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Milanče je napisao(la):
Veljko ne troši gorivo džaba... Na sajtu RHMZ možeš videti vodostaj Drine u BBašti :doh: U poslednjih 7 dana samo je u subotu ujutro bilo par sati nule! A ni prognoza nije bolja -Lim raste li raste, kiše u najavi a termolektrane u q..cu (Obrenovac ima probleme sa ugljem a Kostolac u remontu).
Evo sajta, dobro ga zapamti :yeswink:
http://www.hidmet.gov.rs/ciril/osmotreni/nrt_tabela_grafik.php?hm_id=45865&period=7
P.S. Ova sezona je izgleda prošla :eek:

Ih bre Mito imas 2x bolju aplikaciju za android za sve reke Srbije, Bosne i Hrvatske pa je skini. Zove se Vodostaj reka.

VELJKO

Senior member
Učlanjen(a)
17.05.2008.
Broj reagovanja
12
Znas kad jedva cekad taj vikend da bacis koju muvu .... da skoci koja na nju.. e tako je sad mozes a ne mozes  :doh:  jbg daj boze da se smiri malo .. a ja vala nacicu makar jedan dan dole da bacim kad je i tih 3 sata na 0 .....
Znas kad pred ocima lezis i vidis kako kanap ide i muva koja pluta a ti nestrpljiv kad ce ... dali je ta muva itd.... sezona je uzas  :doh:

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Što se lipljena tiče to oscilovanje ga zeza mada radi kalifa u svim uslovima.Boja vode je trenutno prihvatljiva e sad koliko ti je baš zapelo i koliko imaš slobodnog vremena?
Ja da mogu sada bih otišao pa neka ide i 2m!

VELJKO

Senior member
Učlanjen(a)
17.05.2008.
Broj reagovanja
12
Vremene nemama nikako radim po ceo dan.. 90 % vremena sto drugi zele a samo 10 % sto ja hocu ... zato bi da promenim malo to i za vikend da bude u korist moju ...
Drugo odem i da malo odmorim kraj te reke, popijem kafu, gledam kako tece i malo se smirim.... brz nam je zivot jbg ..

Mladja85

Junior member
Učlanjen(a)
26.06.2013.
Broj reagovanja
0
Mušica na koju je lipljen odlično radio na Drini ovog vikenda udica veličine 16 i 18

Prilozi

• drinske-muve-web1.jpg
    drinske-muve-web1.jpg
    192,5 KB · Pregleda: 223

VELJKO

Senior member
Učlanjen(a)
17.05.2008.
Broj reagovanja
12
:tbumb:  Kad si bio na vodi Mladjo? tj koje vreme druze ....

Mladja85

Junior member
Učlanjen(a)
26.06.2013.
Broj reagovanja
0
Period izmedju 11 i 13h tad, dosta površinske aktivnosti je bilo pojavila se sitna jednodnevka, nisu se javljali neki kapitalni primerci prosek 30-35 cm, ali dosta akcije je bilo i naravno svi još uvek plivaju Drinom "C&R". Lovio sam na prelivu iznad Ljubovijskog mosta ako neko bude išao čisto da zna.  ;)

VELJKO

Senior member
Učlanjen(a)
17.05.2008.
Broj reagovanja
12
E svaka ti se dala za to... uzivaj druze kad mi ne mozemo ...svaka cast  :yeswink:   
Daj koju sliku jos...

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Koji je to preliv iznad mosta?
Interesuje me koliko se nizvodno spušta,imam neke informacije da je kupio na Polomu ali nisam provjerio.
Gore uzvodno mi javljaju da tuče 600 kubika svaki dan???

Vrh Dno