Drina, raj za mušičare

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Ajde Sumi pa a spicis jedan opsiran Iyvestaj za nas papucare  :D

VELJKO

Senior member
Učlanjen(a)
17.05.2008.
Broj reagovanja
12
I to je uzivanje, imali ste skoro dva dana dobre vode.

sumadinac

Hero member
Učlanjen(a)
30.01.2006.
Broj reagovanja
105
Juce voda do 11h mala, lipljen se ne javlja nigde, rojenja koliko hoces obisli udarna mesta od Perucca do Ljubovije, ribolovce na prste mozes da prebrojis, ne radi nista. Skor par komada od 20cm na nevidjeno i slucajno. Pecali pola dana na nimfe bez udarca, cak ni kalifa. I oni sto su na tirolu pecali nista, jednostavno nije mu dan. Vodostaj odlican za ovo doba godine. Bice bolje tek je pocelo!

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Juče je propast bila,danas slično,ma izgledalo je kao da će se ponoviti repriza od juče ali nije.
Krenuo da kupi kao blesav,no nisam uspjeo da mu nađem muvu.Samo na jednu neotežanu nimfu kao plivajuću sam imao udarac.

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Iz Bosne Orašnjak i Grabovička rijeka.Mislim da je u Srbiji škola u Bačevcima.Odatle dosta nepristupačno.Kupi jako blizu.Cug mu je krenuo oko 12h po najjačem suncu.Pomalo je se pomjeralo jato.
Jako su blizu 10-15m.
Ali nisam našao muvu neki klinac u filmu kupi neznam šta je???
Jedino mi je udario na neotežanu nifu kao plivajuću od zeca,priroda boja.Veličina 14#.
Drug se spustio niže sa varalicom na Grabovičku rijeku i kaže d aono u životu nije vidjeo!
Bio je ineki lokalac sa vaserkom ali ni on nije ništa dobio.

I tri puta smo gledali kako mladica lovi u sred dana po suncu!Lud dan skroz!
Ko može sutra će slično biti ako ne i bolje!

sumadinac

Hero member
Učlanjen(a)
30.01.2006.
Broj reagovanja
105
Ma nije skola u Bacevcima dosta je to nize, preko puta Tresnjice se uliva Graboica. Mi smo bili kod Bacevacke skole trojica i nista. Bili smo sve do Vrhpolja i bas nista, nigde da se javi ni onaj sitan. Bice bolje tek je pocelo! Sto ne pecate pastrmku u Grabovici, ja sam davno tamo isao i bilo je pastrmke i sitne mladice lom!

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Ja sam i krenuo na Grabovičku na pastrmku zato muva nisam ni imao za lipljena ali me opet povuklo.
Gdje i neće tuku kao vbr!
Drug je posle se dole spustio sa varalicom imao je jedno kvrc,kaže nešto je bilo jako brzo_Obojica mislimo da je potočara.

VELJKO

Senior member
Učlanjen(a)
17.05.2008.
Broj reagovanja
12
Znam lakse je reci nece a teze ne znam koja radi hhh

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Nisam imao šta da ima ponudim.Muve su mi bile uglavnom krupne.Udice 10-12 čak i na 8#.Kutija sa strimerima i sličan arsenal.Par muva navezao ali ništa od toga nije htjeo ni da pogleda.Prva dva izlazka sam se mučio sa izbačajem skroz sam zarđao.
Ali juče sam baš ubacivao u sve djelove gdje se javljao.
Nevjerovatno šta je jeo neznam?!?
U par navrata je pravio karakterističan zvuk prilikom usisavanja da nismo mogli da vjerujemo.
Javi se napola metra od moje muve,voda kao rakija vidi sve.
Samo jedan kvrc sam imao i to je bilo sve.
Danas sam probao donji tok prije ulazka u jezero,tražio sam bucove ali ni njih nema.Voda je i dalje hladna prava proljećna.
Ušao sam u Drinjaču da vidim šta se tamo dešava riba tek krenula da migriria.Neće daleko imaju radovi,rade HE.
I dalje se roji kamara muva,od kamenjarki do jednodnevki!
Danas voda ogromna inače bih opet išao na popravni.

VELJKO

Senior member
Učlanjen(a)
17.05.2008.
Broj reagovanja
12
E to su informacije ... svaka cast.  :tbumb: 
U svom tom rojenju tesko je naci  pravu muvu, to je uvek problem svima nama. Barem za pocetak sezone uzivas u tom buckanju i Drini ....

PredragUE

Senior member
Učlanjen(a)
09.12.2014.
Broj reagovanja
59
Ja skoro nikada ne mogu da nadjem muvu...bacam bacam i na kraju kazem..ma pastrmka je keva.... :hammer:

Vrh Dno