Drina, raj za mušičare

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Danas ti je Drina kao blato  :'(
Sutra BIH strana bolja ali vidjećemo koliko.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
I Lim kao blato dzaba sam vukao pribor i opremu.. nema sta Drina mi je sudbina :)jos da nagovorim nekog da idemo u petak bilo bi extra avi se stisli u pm..

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
maric je napisao(la):
I Lim kao blato dzaba sam vukao pribor i opremu.. nema sta Drina mi je sudbina :)jos da nagovorim nekog da idemo u petak bilo bi extra avi se stisli u pm..
A to samo naruci kad da se svi st orimo na Drini....ajd bre vracaj se domu svom pa da se org. klupsko izvorno takmicenje na Gradcu...u gajbu piva..

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Moze kad hocete taman da probam MX i Perin guláš .free sam petak i subota al radijr bih Drinu al moze i Gradac neko takmicenje sto da ne uvek sam za :)

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Ma Gradacko mini takmicenje..kazite samo vreme mesto se zna :)

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Baki-Pa je napisao(la):
Napravite klupsko open pa da se i ja ušlihtam.  ;)
Baki, razvezi se.,,,na tebe i racunam,....Red Star Fly Team vs Patlidzan flajersi [emoji2] [emoji12] [emoji1]

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
U petak sam opet skoknuo na Drinu.Situacija je obećavala,mala voda ima i insekata.Rojio se crni seđž kao i više jednodnevki.
Po koja kamenjarka.
Voda je opet nosila dosta košuljica od seđževa ali aktivnost lipljena je bila izdašna.Samo se jedan javio i odmh pokupio ponuđenu muvu (cdc emerđžer).
Posle smo mu izmjenjali sijaset muva ali ništa.
Meni se učinilo da voda bubri a opet da opada,sutradan sam razgovarao sa drugom koji je bio posle mene i isto kaže.
Voda opada i raste u par cm!

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
PROTA71 je napisao(la):
Baki, razvezi se.,,,na tebe i racunam,....Red Star Fly Team vs Patlidzan flajersi [emoji2] [emoji12] [emoji1]

e za ovo morage sacekati brata gegulu da dodje pa da  idimo dje ba zapelo i cija nana crnu  vunu prede.

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
volim ovo patlidzan a oni dali sebi ime red star fly ream umesto gipsy fly team ali dobro i to cemo im pustiti...

VELJKO

Senior member
Učlanjen(a)
17.05.2008.
Broj reagovanja
12
Proveo tri dana dole i naravno dina na nuli ceo petak a to nije bilo zadnjih 5 godina unazad , subota uzas voda gore dole igraju se ljudi na centrali verovatno  , nedelja ujutru ponovo na nuli sa nikakvom  akcijom pa rekoh ajde kuci nema zassto cekati vece,,,,, ali tu sam se i zeznuo , kazu ljudi sa  kojim sam bio dole nikad u zivotu nisu bolje prosli na Drini  zadnjih godina kako je radilo to vece .. a ti idi kuci sad .  :mad:

Vrh Dno