Drina, raj za mušičare

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
227
DRINAAAA

Prilozi

• Drina 2r.jpg
    Drina 2r.jpg
    227 KB · Pregleda: 110
  • drina3.jpg
    drina3.jpg
    182,3 KB · Pregleda: 130
  • Ja u akciji.JPG
    Ja u akciji.JPG
    185,1 KB · Pregleda: 113
  • Brana.jpg
    Brana.jpg
    243,7 KB · Pregleda: 118

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
ti stvarno nisi normalan. skoro 50 godina imaš a primas se na forumske svadje...ponasaj se kao da si normalan, piši o drini, daj slike, iskustva...

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Koliko bre čoveče treba te vređam da bi mi dao jedan prost odgovor? Hoću da budem član net-a. Da mogu da pričam sa Mixerom, zakulom itd. Da ne serete sledeće sezone oko takmičenja i pravila. Jesi li u stanju to da središ ili nisi?

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
339
Baki registruj se jednostavno na forum i rešeno, neće niko drugi to da uradi umesto tebe i ajde više prekidajte box meč  :yeswink: preteraste...

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
oko takmičenja sam sve javno napisao kako je bilo i kako ja mislim. a ti da si malo provirio iz nečijeg dupeta i realno sagledao nešto bi i razumeo
potpuno ista dupeuvlakacka situacija. smetaju ti mesarske slike par mrtvih lipljena pored štapa a zamrzivač i smrdljive patike nećeš da komentarises jer ste na prst u dupe.
meni sve što se ne svidja ja komentarišem bez pardona. ako ti se to ne svidja nemoj da čitaš moje postove
nikada ovako nećeš naučiti da musicaris. trosis energiju na gluposti

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Strelac je napisao(la):
Baki registruj se jednostavno na forum i rešeno, neće niko drugi to da uradi umesto tebe i ajde više prekidajte box meč  :yeswink: preteraste...

Rado ali ne može.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
sasats je napisao(la):
oko takmičenja sam sve javno napisao kako je bilo i kako ja mislim. a ti da si malo provirio iz nečijeg dupeta i realno sagledao nešto bi i razumeo
potpuno ista dupeuvlakacka situacija. smetaju ti mesarske slike par mrtvih lipljena pored štapa a zamrzivač i smrdljive patike nećeš da komentarises jer ste na prst u dupe.
meni sve što se ne svidja ja komentarišem bez pardona. ako ti se to ne svidja nemoj da čitaš moje postove

Mislim da komentarišeš ono što ti Mixer kaže. I kakve ovo sve veze ima sa tim da li ću naučiti da mušičarim?

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
da se nisi ti zaljubio u tog miksera? samo o njemu pričaš
hajde onako etički kao stari takmičar i ribolovac da mi prokomentarises zamrzivač ali ne dupeuvlakacki pa ti sredim skidanje bana ?
pa valjda si ovde da naučiš da musicaris a ne da se svadjas?

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Nemam ja tu nikakve šanse pored tebe. Ti si mu najveća ljubav.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
kako ignorises zamrzivač kao da ga nema  :D koliko si ti dvolican covek pa to je strašno. karakter ti očigledno nije jača strana .
odoh da spavam. ja sutra moram da radim a ti se svadjaj sam sa sobom.
ajd zdravo :bye:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
sasats je napisao(la):

Ti bre manje kenjaj o stvarima koje ne znas. Bakija poznajem povrsno, video sam ga jednom u zivotu na Gradcu, tako da to "prst u dupe" mozes svom idolu da zboris. U zamrzivacu nije ugrozena vrsta riba, onog trenutka kada to bude prodacu zamrzivac. Nego sta nego smeta slika sa 3 mrtva lipljana na musicarskom forumu bez obzira sto je ispostovan zakonski okvir. Jednostavno smeta. Isto bi smetala sa 3 pastrmke iako naseljava 20x vise nasih reka od lipca.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
onog trenutka kada si okačio sliku specijalnog zamrzivaca samo za ribu tvoje reči su izgubile svaku težinu. ti si jedan običan mesar i to najgori a prodaješ godinama priču kako treba čuvati ribu. sreća što pecas na drini svake prestupne godine inače bi bio opasnost za rbolji fond. znam ja dosta takvih foliranata koji se prodaju da su fini a samo trpaju u kese. ma niste vi samo na prst...

Vrh Dno