Drina, raj za mušičare

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
ja sam slušao priče za neke ovde na moravi koji kao imaju zamrzivač samo za ribu a redovno pecaju udicom. nisam verovao do sada da takvi ljudi postoje. počinjem da verujem da je redovni ribolov štetan za riblji fond

becko

Full member
Učlanjen(a)
07.11.2006.
Broj reagovanja
26
Skoro je bila jedna isporuka lipljana,lokalnoj kafani,od strane musicara, nemam reci,dno dna!

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Svi sto znaju da neko krivolovi ili prodaje ribu su u problemu jer ne prijavljuju nesto sto je protiv zakona. Zato je bolje cutati ovde a prijaviti ih.

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Na Drini je normalno da se isporucuje riba kafanama.. ja ne rszumem mesare sa naseg foruma jos se ponose tím

becko

Full member
Učlanjen(a)
07.11.2006.
Broj reagovanja
26
maric je napisao(la):
Na Drini je normalno da se isporucuje riba kafanama.. ja ne rszumem mesare sa naseg foruma jos se ponose tím
Stvarno mi nije jasno sta si hteo da kazes posle tri tacke

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Htedoh reci da je opste poznato da holcarosi snabdevaju kafane na Drini Lipcom, pastrmkom, skobaljem.

becko

Full member
Učlanjen(a)
07.11.2006.
Broj reagovanja
26
ivke037 je napisao(la):
"Rekla, kazala". ja znam da samo skobalja imaju na meniju.
Apsolutno stojim iza svojih reci,znam vreme,mesto,aktere,kolicinu, cenu, SVE znam i prijavio sam, i razmisljao sam da li da ista pisem ovde ili da cutim i bolje da sam cutao.
Skobalja je na meniju sto se vise hvata,odi sa lipljanom u kafanu i ponudi ga na prodaju pa ces da vidis da li ce da ga kupe.
Ovo je musicarski forum i ja kazem da je sramota za sportskog ribolovca bilo koje vrste  da prodaje ribu,zakonski aspekt ovog cina me ne zanima,mada je prilicno jasan, ribolovacka etika je nesto o cemu se ovde raspravlja i sto neki nemaju ni trunke morala i etike a imaju milion opravdanja i izgovora za takve svoje postupke i postupke svojih drugara koji to rade.

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
Eto ti ga sad, naljuti se... :-\

Nego, posto kosta kilo drinskog neociscenog lukavog svezeg salamanderskog lipljena?
Zna li neko ili moram da idem na .net?

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Igore. Bravo za postupak. Nadam se da nisi dzabe radio.

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
Pa to ce da vidimo kad raspali jedan selfi za 10ak dana. Ako nema sljive po faci i par shavova, dzaba je krecio.

becko

Full member
Učlanjen(a)
07.11.2006.
Broj reagovanja
26
japanac je napisao(la):
Eto ti ga sad, naljuti se... :-\

Nego, posto kosta kilo drinskog neociscenog lukavog svezeg salamanderskog lipljena?
Zna li neko ili moram da idem na .net?
Ja sam rodjen ljut.
A cena zavisi od pregovarackih sposobnosti i iskustva,a to se stice godinama,bojim se da si ti priglup za te stvari,ti bi odneo lipljana i doplatio da ga uzmu,moras da krenes od basic levela, pijace, klenovina, seljaci,robna razmena, a posle elitisticke stvari,lipljani i restorani polako...

Vrh Dno