Drina, raj za mušičare

becko

Full member
Učlanjen(a)
07.11.2006.
Broj reagovanja
26
ivke037 je napisao(la):
imam ja jos fotografija sa Drina a i "mrtve prirode". ;)
Ma nije mrtva priroda problem,ubijem i ja i ponesem kuci ali ovo je ipak mizeracija tezeg tipa :-X

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Skobalj je 300din/kg što ti valjaju ribolovci sa vode ili ovi što imaju lokalci po zamrzivačima..u junu mi je kod benzinske pumpe u Bašti tip nudio lipljena za 500din za komad(imao je oko kile).
Hteo sam ga iskaišati pošto je imao kesu svega i svačega i još otvara gepek sa starim kantama YUPOL-a i startovao me dok sam plaćao benzin....(UE tablice na nekom starom raspadnutom  pasatu  bele boje)..

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Proto uhvati mi par skobalja trebaju mi za novi friz kao ikebana :) da ne trazim lipce nisam mesar :)

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
maric je napisao(la):
Proto uhvati mi par skobalja trebaju mi za novi friz kao ikebana :) da ne trazim lipce nisam mesar :)

Ipak ti pristani u prelaznom roku na tu tvoju nepristojnu ponudu, prodaj dušu djavolu...pa nek ti on probere sa slike koji komad, možda bude za pulena jeftinije  :bleh: :bleh: :bleh:

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Na Drini zabraniti nosenje plemenitih vrsta riba,proterati tirole i eto rezultata za tri godine. Bez toga je sve samo prazna prica. Naravno da bi to bilo moguce treba neko i da je cuva i trba koriisnik vode da se malo angazuje oko reke,dzaba se ovde svadjati oko toga sto je neko iskoristio zakoni poneo doz oljenu kolicinu ribe,neko je i malo preterao ali dok se ne zabrani nosenje i holc nema pomaka na bolje. Drvcd je ubitacan sistem mDa ni vaserka ne zaostaje mnogo za njim.

sumadinac

Hero member
Učlanjen(a)
30.01.2006.
Broj reagovanja
105
Ako ciljate na mene ja nisam ribu prodao u zivotu, kad su vrucine ne nosim ribu, osim sada u jesen i to jednog ili dva kad je Pex samnom, drugog dajem njemu da ga ne psuju kod kuce  :bleh: :bleh: :bleh:

PredragUE

Senior member
Učlanjen(a)
09.12.2014.
Broj reagovanja
59
Sumadinac je napisao(la):
Ako ciljate na mene ja nisam ribu prodao u zivotu, kad su vrucine ne nosim ribu, osim sada u jesen i to jednog ili dva kad je Pex samnom, drugog dajem njemu da ga ne psuju kod kuce  :bleh: :bleh: :bleh:

Ti ne znas za neka moja mesta kada si zauzet pecanjem iz vode do uveta....tada punim tvoj gepek lipljancicima od 30-35...porcijasi najsladji.... :drool: :drool: :drool:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Sumke niko ninakoga ne sumnja. Ne prica se o tome ko nosi ribu vec koliko.. Riba, dve nije problem ( pod uslovom da uhvatis) vec kasapljenje, puni zamrzivaci, preprodaj a, mrtve prorode itd .

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
I naravno da uvek Pexu das ribu da ga ne grdi zena.. to je plemenito sa tvoje strane  :hammer: :hammer:

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
maric je napisao(la):
Sumke niko ninakoga ne sumnja. Ne prica se o tome ko nosi ribu vec koliko.. Riba, dve nije problem ( pod uslovom da uhvatis) vec kasapljenje, puni zamrzivaci, preprodaj a, mrtve prorode itd .

Svi su sumnjivi sem mene. Ja ne umem da ga uhvatim.  ;)

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
339
Ne razumem "starije" forumaše kako mogu da se već godinama lože na isto "gorivo"  ??? I ja sam paljevina za neke stvari ali ovo gorivo je sagorelo odavno. Manite se praznih priča i nepotrebnog prepucavanja i u krajnjoj liniji potpuno nepotrebnog zameranja kroz etiketiranje.

Živeli i srećan Vam ovaj sunčani 15. oktobar  :tbumb:

P.S. Odoh ja da ih cepam...  :smoke:

Vrh Dno