Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Tako je Baki, drva sam završio i napakovao i mogu da čekam sneg. Ako sutra vreme dozvoli, odoh u Sićevo da lovnem par komada. Čujem probućkali na neke male sitne sivkaste muve...
Kasniš mnogooo već, ja sam dopunio sistem, obavio probe i spreman sam. Jbg to je cena jesenjeg pecanja.... ili se sada spremaj za sneg ili idi pecaj lipca... ili se jednostavno za zimu spremi jula i cele jeseni te boji uvo...
Posle vise od godinu dana sam otisao na drinu. Riba se za ceo dan dva puta javila..mislim na pristojne komade. Mada ni sica se nije izbacivala. Omasio sam nekoliko manjih uhvatio dva ovogodisnja. Spala mi riba na nimfu. I lepog sam omasio pred mrak... jbga. Cekam zahladjenje pa ce biti bolje
Lipljana stvarno puno ima, bar od Perućca do B.Bašte, sve ostalo možemo da dovedemo u pitanje. U subotu se iole javljao, par puta smo ga prevarili, imali na štapu, ali ga niko izvukao nije... juče ni traga