Maric zna sve terene od revira do ulaska Vrela u Drinu.oholi je napisao(la):Moze....al.nece [emoji3]
Pitaj Marica on zna imena. Ja iskreno znam samo da odem gde treba
Sent from my DUK-AL20 using Tapatalk
To mu dodje kilometar? Ne znam.... al nesto malo ako se ne varam.... nikad u reviru nisam pecao.Haris je napisao(la):Maric zna sve terene od revira do ulaska Vrela u Drinu.
Hvala Bane legendo, i više nego dovoljno...bane je napisao(la):Po redosledu....
Revir, Šljive,Džamijski vir, Splavište, Brenta, Crvene vode ,kod Kučeta, Most Brest, Beserovina, Lukovo, Rolomatik (dva poslednja su 1 veliki preliv), iza B.B. , Pilica,Plaža Ploče, Odmor na Drini, kod Servisa,, Krivi vir, Rogačica,Plavi čamac, Greda, Ivanko , Đedov vir, Živko,Mešan, Štalica, drugi Rezervat (nisam siguran za ime),Vrhpolje(par mesta).
Ako sam nešto izostavio ili pogrešio, neka me kolege slobodno isprave i dodaju...
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Ja tu nisam nikad nikog videobane je napisao(la):Uzvodno od Džamije [emoji41]
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Operes jajca i bude manje svraba [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]maric je napisao(la):E al cudo jedno. Vidim ja svrbe me jajca a ne znam sta je u pm. Kad dodjem na forum I vidim Kinez I Holcaros me spominju [emoji23][emoji23][emoji23]
To ceskanje sa drugarom derpeom sa foruma [emoji6]maric je napisao(la):Pere ja redovno nego navikla da ih ceskasajde ne kvari temu koja jedino valja na forumu
pozz