Drina, raj za mušičare

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
220
Gleda se fuca momci, a i Sumadinac je vec sve objasnio...maaada moram da primetim da taj ulazak u Drinu do ivice, neesto si mi mrskast, il da se ankerujes ili lepi moj jos koje kilo da nabacis, ne sumnjam da se cuvas i pazis....al Drina je Drina :smiley:
p.s. ovako mi se bas sviiiiidja sve....cista 10+

Nikola_m87

Senior member
Učlanjen(a)
28.06.2015.
Broj reagovanja
113
Posebno ako jedes komplet lepinju u 6 sati ujutru.
To je najvece sranje koje covek moze da pojede, ja ne znam sto se ljudi loze na to, valjda jeftino, al opet i za tih 350din ili koliko vec kosta mozes bolje da pojedes. Prvi put sam pojeo pre dve godine i rekao sebi WTF, sta je ovo i hajde rekoh da ponovim, mozda je bila losa, mozda sam se istripovao, ma gde... Hleburina presoljena obicna.

alexm

Junior member
Učlanjen(a)
04.05.2017.
Broj reagovanja
113
To je najvece sranje koje covek moze da pojede, ja ne znam sto se ljudi loze na to, valjda jeftino, al opet i za tih 350din ili koliko vec kosta mozes bolje da pojedes. Prvi put sam pojeo pre dve godine i rekao sebi WTF, sta je ovo i hajde rekoh da ponovim, mozda je bila losa, mozda sam se istripovao, ma gde... Hleburina presoljena obicna.
Apsolutno se slazem! Bolje da pojedes prazam somun i normalno przeno jaje.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
575
Jesi jeo kod Šuce u Rogacici?

Vrh Dno