Nista novo, jesi li im video musicarske stapove na zadnjem sedistu?U subotu, oko 11 prepodne videh čoveka kako peca u reviru na tirolca. Posećuju li čuvari reviri uopšte? Na drugim delovima Drine ih retko vidjam, u reviru ne pecam
DaU reviru važi republička dozvola?
Ja sam se zaprepastio kad sam to video prosle godine uzivo...Bilo je toga uvek, punje i ovaj forum ulovljenih riba na tirol, slikanih pored musicarskog stapa.
Sa Bosanske strane sam video dosta njih. I to moje valjevce. A i jednog sa tv ekranaJa sam se zaprepastio kad sam to video prosle godine uzivo...
Da stvar bude jos gora, ti ljudi su jedni od "poznatijih" Drinskih musicara.
U BiH je valjda bio dozvoljen tirolac ranije. Ne znam kako je sada.Sa Bosanske strane sam video dosta njih. I to moje valjevce. A i jednog sa tv ekrana
Ja ovo govorim da sam video sa Srpske strane u reviru musicarskom...Sa Bosanske strane sam video dosta njih. I to moje valjevce. A i jednog sa tv ekrana
Nije dozvoljen preko 16 godU BiH je valjda bio dozvoljen tirolac ranije. Ne znam kako je sada.
p.s....ja sam imao dosta prepirki i dopisivanja, pretnji...al neeeecemo zacutati, studenti pobedjuju