Drina, raj za mušičare

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
579
Brate nema to veze sa vlascu. Takav smo narod. Bilo je toga i 90 i 2000 tih i sad ima i opet ce ga biti.

gomboc

Junior member
Učlanjen(a)
30.01.2009.
Broj reagovanja
40
Mi smo narod savršenog izgovora umesto da budemo narod angažovanja i samounapređenja.

Sad da marsovci slete i da od sutra vladaju Srbijom ponašao bi se potpuno isto što u prevodu znači ne bi pecao u lovostaju pod izgovorom da pecam pastrmku, ne bi krao, ne bi pecao nedozvoljenim sredstvima ili se bavio bilo čim što nije u skladu sa zakonom i nekim generalnim zdravim životnim principima i načelima.

goodfly

Newbie
Učlanjen(a)
01.10.2024.
Broj reagovanja
3
Mi smo narod savršenog izgovora umesto da budemo narod angažovanja i samounapređenja.

Sad da marsovci slete i da od sutra vladaju Srbijom ponašao bi se potpuno isto što u prevodu znači ne bi pecao u lovostaju pod izgovorom da pecam pastrmku, ne bi krao, ne bi pecao nedozvoljenim sredstvima ili se bavio bilo čim što nije u skladu sa zakonom i nekim generalnim zdravim životnim principima i načelima.
Jedno je nasa svest a drugo je angazovanje drustva koje gazduje odredjenom vodom da uradi sve sto je u njenoj moci da ta ista voda bude zdrava i ocuvana. Pritom ta odredjena drustva su za to uredno placena, jer dozvole se uzimaju, a u vode se ne vraca apsolutno nista.

gomboc

Junior member
Učlanjen(a)
30.01.2009.
Broj reagovanja
40
I tu smo eksperti da znamo sve šta drugi trebaju da rade i kako da rade. Ovo ne znači da nisi upravu i da se ne slažem sa tobom. Samo bi za početak predložio trud da svi sami sebe unapredimo a posle po savesti ili po kazni da dovodimo i preostale u red. Biće lakše i ribočuvaru kad juri 3 lopova na koje svi ukazuju nego da juri 300 koji jedni druge pokrivaju.

radodeyan

Senior member
Učlanjen(a)
10.08.2006.
Broj reagovanja
95
Nevezano direktno za ovaj post, danas je bila slična objava na Facebooku za Gradac.
Neko je odneo pastrmku iz varalicarskog revira upecanu na kedera.
Usled nedostatka vremena, redje idem u ribolov.
Na Moravi, zadnjih 10 godina nisam video kontrolu.Na Moravici takodje.
Na Gradcu , iznad manastira, 2 puta za 4-5 godina. Donji deo, nikada....
Na Drini jednom u zadnjih 5-6 godina, za 5-6 izlazaka godišnje.
Ovo su moja iskustva. Opet, uz ograđivanje da ne idem često u ribolov.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
224
Gradac nisam video bez kontrole, bez najave dolaska i bez obilaska ribocuvara...unaaaazad..pa ne pamtim.

lazic998

Senior member
Učlanjen(a)
06.02.2015.
Broj reagovanja
384
Gradac nisam video bez kontrole, bez najave dolaska i bez obilaska ribocuvara...unaaaazad..pa ne pamtim.
Skrecemo sa teme, ali da se nadovezem. Ja sam ribocuvara na Gradcu sreo za otvaranje sezone i kad sam bio u aprilu poslednji put. Imao sam oko 15ak izlazaka na Gradac ove godine... A na Drini poslednje 2 godine nisam video ribocuvare, ja ni ne znam kako izgledaju ti ljudi sto je najgore od svega :ROFLMAO:

Vrh Dno