Drinska mladica

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Ma bre Tomy hvataju one od kilo, dva I trpaju I nose..to je problem.Tesko ce oni staru kajlu od 25+ da prevare tako lako..

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
374
To ti i kažem!
Baš sam dobio info sa jedne pritoke da su dosta komada uhvatili,o daljoj sudbini nemam informacije!

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
Koliko god bila stara kada se potrefi dan njenog lovackog ludila ne moras biti narocito vest ribolovac vec samo na pravom mestu u pravo vreme i frljnes voblerce od 15cm i eto ti je gore...na srecu takvi trenuci nisu toliko cesti.

PredragUE

Senior member
Učlanjen(a)
09.12.2014.
Broj reagovanja
109
Pored ove ribe uhvaćena je jos jedna, manja...oko 11-12 kg i nijedna NIJE ULOVLJENA NOĆU !!!!!!!

da li vam je jedna ulovljena danju.....a jos cisto da znate jos se nije rodio taj koji je u Drini nizvodno od Perućca lovio na imitacije paklara....eto koliko znate o Drini i lovu mladice...lovi se na varalice rucne izrade (voblere) i na silikonske glavinjare...

ne kažem da nije bilo noćnog ribolova ranije ali danas je sve manje, kao što je i mladice manje....s vremena na vreme se ulovi poneka ovolika ali je generalno dosta manje ribe....kao i  ostale ne samo mladice...

Mladja85

Junior member
Učlanjen(a)
26.06.2013.
Broj reagovanja
0
A čisto da te pitam šta imitira cof kad toliko znaš o lovu mladice,da to nije slučajno imitacija paklara

PredragUE

Senior member
Učlanjen(a)
09.12.2014.
Broj reagovanja
109
U Drini ispod brane u Peruccu nema paklare....takozvane zmijuljice....

Mladja85

Junior member
Učlanjen(a)
26.06.2013.
Broj reagovanja
0
ima je budi siguran u to, a što se tiče pecanja na imitaciju paklara u delu od B.Bašte do Ljubovije mnogi ribari pecaju na cofa, i sa jedne i sa druge strane u to budi siguran.

PredragUE

Senior member
Učlanjen(a)
09.12.2014.
Broj reagovanja
109
Mladjo brate.....jesi li kada pecao na Drini? Znas li nekoga ko je ulovio mladicu na Drini bilo kako i na bilo sta?

Mladja85

Junior member
Učlanjen(a)
26.06.2013.
Broj reagovanja
0
Odrastao sam pored Drine druže, ja je često lovim kad mi obaveze to dozvole i ja sam ih upecao bar 10-ak komada, nemam neki trofejni ulov ali često sam na Drini u Bratuncu.

Mladja85

Junior member
Učlanjen(a)
26.06.2013.
Broj reagovanja
0
jedna od najboljih varalica sada u zimskom periodu na drini je peš, i moje lično mišljenje peš koji izradjuje Saša Zekavčić na Drini se pokazao kao najbolji.  :tbumb:

PredragUE

Senior member
Učlanjen(a)
09.12.2014.
Broj reagovanja
109
NIsi mi odgovorio na pitanje......slazem se daje pes najbolja varalica u ovom periodu ali isto tako odsta dobra i u drugo doba godine posebno po danu kada je riba na dnu i u viru....

Nego jesi li kada ulovio mladicu na peca Sase Zekavcica?

PredragUE

Senior member
Učlanjen(a)
09.12.2014.
Broj reagovanja
109
Ko bi rekao? Na Drini ispod brane u Peruccu? Gde tacno?

Mladja85

Junior member
Učlanjen(a)
26.06.2013.
Broj reagovanja
0
Ako si čuo za mesto koje se zove Djedov vir ja pecam sa Bosanske strane rodjen sam u Bratuncu tu sam upecao svoju najveću mladicu oko 10kg, a paklare ima na ušću manih rečica u Drinu tu može da se vidi.

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
374
Šta te čudi nije mi jasno.lovi se ona i ispod HE Zvornik na svašta od varalica!A gore gdje joj je koncentracija veće još lakše je uhvatiti!Jedna ekipa iz Vlasenice kod nas prave cofove i love na njih.Love i na drugim vodama osim Drine (pritokama).Peševe nema ko ne pravi,mnogo ružne i daleko od "orginala" a opet love!
A jeste li probali mušičariti mladicu,strimerima?

Vrh Dno