Ovo je ipak kolekcionarski predmet - zaista je greh kvasiti ga u 21 veku!!! Duša me boli unapred!!! Spakuj ti lepo njega u neku kutiju i zaštiti od buba i termitaMixmaster je napisao(la):Nema nikakav mehanizam. Bolje je tako, jer ko zna kakav bi bio mehanizam iz 19. veka.
Planiram da počnem da upotrebljavam ovaj čekrk!
Mixmaster je napisao(la):Nisam mislio da ga upotrebljavam svaki dan, nego možda na nekom takmičenju ili sličnoj manifestaciji, gde bi puno ljudi moglo da ga vidi. To bi bio super fazon! Ovako, samo ga ja gledam i vrtim ga u prazno.
Ako treba nabaviću i štap od bambusa. Starovremski fly line već imam. Kad mu navežem northcountry spiders, pa se pustim niz Nišavu, Visočicu ili možda Ribnik... :lol:
sebastian je napisao(la):dok polako seckam i ravnam bambus uradi sam jedan probni drveni čekrk od tika. Jednostavno bez ikakvog mehanizna. Lepo se okreče i ne radi osmice (za sada), ručkica se isto lepo okreće. Sve sam ručno uradio sa vrlo malo alata. Jedini stroj koji sam koristio je bušilicaVrločvrsto deluje za ono što je namenjen, ultra lako mušičarenje. Posle ovoga tačno imam ideju kako da uradim jednog lepšeg, preciznijeg...možda i sa mehanizmom...ali opet što jednostavnije...također za light ff.
compshop je napisao(la):Dakle ti si definitivno lud covek
compshop je napisao(la):sebastian je napisao(la):dok polako seckam i ravnam bambus uradi sam jedan probni drveni čekrk od tika. Jednostavno bez ikakvog mehanizna. Lepo se okreče i ne radi osmice (za sada), ručkica se isto lepo okreće. Sve sam ručno uradio sa vrlo malo alata. Jedini stroj koji sam koristio je bušilicaVrločvrsto deluje za ono što je namenjen, ultra lako mušičarenje. Posle ovoga tačno imam ideju kako da uradim jednog lepšeg, preciznijeg...možda i sa mehanizmom...ali opet što jednostavnije...također za light ff.
Dakle ti si definitivno lud covek
Mixmaster je napisao(la):Mislim da bi ti dali počasnu člansku kartu ribičkog društva i doživotno besplatno mušičarenje u celoj Sloveniji.![]()