evo iz dusade sam dovršio jednog kojega sam pre započeo...mislio sam ga malo drugačije dovršiti sa nešto više truda ali sam pojednostavio
skroz na skroz...nema zanata bez alata
. Za laganu ff igru na vodi če da bude ok.

Po dobrom starom Marfijevom zakonu, na taj cekrk ces uloviti najvece ribe. (pa posle gledaj kako ces)sebastian je napisao(la):hvala na pohvalamai šalama na moj račun i račun ovoga pinokija
![]()
Ma to je samo za igrariju sa ribicama kao što su bodorke i crvenperke, to ču da okačim na prvi bambus koji nikako da dovršim jer mi sada fali železna šablona, pa dok nju ne uradim ne biva ništa od daljnjeg rada. Čekrk je čvrst, vrti se bez osmice
i služit če svrsi (ultra laganoj igrariji).
compshop je napisao(la):Po dobrom starom Marfijevom zakonu, na taj cekrk ces uloviti najvece ribe. (pa posle gledaj kako ces)sebastian je napisao(la):hvala na pohvalamai šalama na moj račun i račun ovoga pinokija
![]()
Ma to je samo za igrariju sa ribicama kao što su bodorke i crvenperke, to ču da okačim na prvi bambus koji nikako da dovršim jer mi sada fali železna šablona, pa dok nju ne uradim ne biva ništa od daljnjeg rada. Čekrk je čvrst, vrti se bez osmice
i služit če svrsi (ultra laganoj igrariji).