Dvorucni stapovi - DH Double Hand

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Igrom slucaja pre oko par meseci mi je prijatelj ponudio da kupim jedan dvorucni stap. Kako nisam nasao nista zanimljivo u tom trenutku po pitanju musicarenja sa dvorucnim stapovima odmah sam odbio ponudu. Ne znam koj me je vrag terao pa sam u medjuvremenu malo vise gledao video sadrzaje sa ovim stapom, zabacajima i ribolovom. P0sle nedelju, dve nesto mi nije dalo mira i javih se istom prijatelju i rekoh da sam se predomislio. Al ode voz. E pre neki dan me drugi prijatelj nazvao i pitao jel me interesuje ista vrsta stapa. Ovog puta sam resio da ne odbijem jer slabo me prati treca sreca. Jedini razlog ove kupovine je u ovom trenutku ovladavanje zabacaijima sa ovom vrstom stapa. O riblovu nisam ni razmisljao (sem mozda o Moravskim bucovima). E sad cekam sledecu nedelju da stigne u moje ruke. Kanap i cekrk na srecu imam. Dobio sam par korisnih informacija iz prve ruke od par ljudi koji vec odlicno rukujuju sa istim. Ja cu ovaj moj pocetak sa ovim da nazovem CIRKUS (bioskop) PONOVO RADI. O utiscima cu naknadno. Barem cu, nadam se, ubiti ovaj period do 1 marta na koristan nacin.

Jr

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
15.06.2007.
Broj reagovanja
144
Jel primaš u taj cirkus?  :hammer:

shomi

Senior member
Učlanjen(a)
29.08.2006.
Broj reagovanja
0
pogledaj na You Tube, women fly casting, i srecno da ga probas na Moravici...

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
pop je napisao(la):
Jeli Don Djordjo, da mi nemamo istog prijatelja? :hammer: :whistle: ;)

Iz toga da nemamo neprijatelje onda je velika verovatnoca da nam je i ovo prijatelj. e sad neznam jel mislis na severnog ili centralnog prijatelja.  :)

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Pocinje ringispil. Stize i ovo  :blush:

Dal ce ovaj sneg da zameni vodu za isprobavanje  :doh: :doh: :doh:

Prilozi

• DSC04926.JPG
    DSC04926.JPG
    128,9 KB · Pregleda: 208
  • DSC04928.JPG
    DSC04928.JPG
    178,4 KB · Pregleda: 280

kurare

Senior member
Učlanjen(a)
19.09.2008.
Broj reagovanja
0
Dugačka ti motka, ko če ovo da vuče kroz grmlje :D :D :D. Motka je prava, kažu znalci da DH štap mora biti dugačak 12 feet+ inače nema smisla. Uživaj i srečno! :tbumb:

Janez

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
kurare je napisao(la):
Dugačka ti motka, ko če ovo da vuče kroz grmlje :D :D :D. Motka je prava, kažu znalci da DH štap mora biti dugačak 12 feet+ inače nema smisla. Uživaj i srečno! :tbumb:

Janez

Kurare, Kurare pa ovo je za extra long czeck nymphing  :D :D :D

Nadam se da ce sredstva opravdati cilj  :)

astreusraska

Junior member
Učlanjen(a)
31.03.2007.
Broj reagovanja
0
Don Djordjo kad se vidimo ne gine ti  :bangbang: :hammer: Srecan početak sa dvoručnjakom :tbumb:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
lepo lepo, i ja sam 2007. malo mastao o tome ali nemam bas potreba...inace za duge izbačaje i igru sa bucovom ko stvoreno. Mali lagani i extremno daleki izbačaji  :yeswink: :tbumb:

Akademac

Junior member
Učlanjen(a)
23.11.2008.
Broj reagovanja
0
Dvoručni FF u Srbiji, hmmm ... deluje kao zamlaćivanje ...

Vrh Dno