Djole Nis
Hero member
Igrom slucaja pre oko par meseci mi je prijatelj ponudio da kupim jedan dvorucni stap. Kako nisam nasao nista zanimljivo u tom trenutku po pitanju musicarenja sa dvorucnim stapovima odmah sam odbio ponudu. Ne znam koj me je vrag terao pa sam u medjuvremenu malo vise gledao video sadrzaje sa ovim stapom, zabacajima i ribolovom. P0sle nedelju, dve nesto mi nije dalo mira i javih se istom prijatelju i rekoh da sam se predomislio. Al ode voz. E pre neki dan me drugi prijatelj nazvao i pitao jel me interesuje ista vrsta stapa. Ovog puta sam resio da ne odbijem jer slabo me prati treca sreca. Jedini razlog ove kupovine je u ovom trenutku ovladavanje zabacaijima sa ovom vrstom stapa. O riblovu nisam ni razmisljao (sem mozda o Moravskim bucovima). E sad cekam sledecu nedelju da stigne u moje ruke. Kanap i cekrk na srecu imam. Dobio sam par korisnih informacija iz prve ruke od par ljudi koji vec odlicno rukujuju sa istim. Ja cu ovaj moj pocetak sa ovim da nazovem CIRKUS (bioskop) PONOVO RADI. O utiscima cu naknadno. Barem cu, nadam se, ubiti ovaj period do 1 marta na koristan nacin.