Citao sam ranije postove u kojima sam cuo svakojake gluposti:"lipljen i pastrmka su easy level"!!!!
DA CRKNES OD SMEHA !!!!pa to moze da kaze samo onaj ko nije u zivotu video ove ribe.
Danas sam bio na Rzavu sa kolegom Sumadincem.Potocara je lepo radila (bar njemu
)a onda primecujemo rojenje nekih insekata i liplan se dize za njima.nagadjamo koji nsekt bi moglao biti.Menjamo muve jednu za drugom,vise od deset-petnaest komada smo ponudili al on nece ni jednu iskace na neke druge insekte a nase ni da primirise.(easy level)pocinjemo se nervirati al tvrdoglaviji smo mi od lipljana.
Tu stupa laka ruka Mandusica Vuka i hvatam jednu od "bubica" koje su se rojile.i oda puc,puc,ozezi,ozezi...
zalece se lipljan biva uhvacen neki spadne...
koliko smo samo truda ulozili,koliko muva promenili,hvatali insekte i jedva uspeli prevariti "princa".Pa neka jos neko kaze da je to easy level.
Zasluzio je lipac da bude vracen i da zivi u nasim rekama jos dugo,dugo.Ipak je on "princ" i prebih rekao EXTRA HARD LEVEL,daleko je on od babuski i bodorki....
DA CRKNES OD SMEHA !!!!pa to moze da kaze samo onaj ko nije u zivotu video ove ribe.
Danas sam bio na Rzavu sa kolegom Sumadincem.Potocara je lepo radila (bar njemu
Tu stupa laka ruka Mandusica Vuka i hvatam jednu od "bubica" koje su se rojile.i oda puc,puc,ozezi,ozezi...
zalece se lipljan biva uhvacen neki spadne...
koliko smo samo truda ulozili,koliko muva promenili,hvatali insekte i jedva uspeli prevariti "princa".Pa neka jos neko kaze da je to easy level.
Zasluzio je lipac da bude vracen i da zivi u nasim rekama jos dugo,dugo.Ipak je on "princ" i prebih rekao EXTRA HARD LEVEL,daleko je on od babuski i bodorki....