Nenad Bugarcic
Senior member
Ja sam ti samo rekao da probas Vison Extreme uporedo sa G2..ne da ga kupis 
Ja evo pre 5min narucih sebi Extreme..pa Boze zdravlja eto me od marta par dana u Slo i da mi budes Guide..(ali samo moras dobar popust da das
)pa cemo zajedno da uporedimo!
Tvrdim da je Vison "ebo kevu" i tom Scottu i mnogim drugima koji su prilicno skuplji a i Bogami tezi....a balan da ne sponjimem..Scott mi se cini da je 1kg tezak u prednjem delu
Tapatalk
Ja evo pre 5min narucih sebi Extreme..pa Boze zdravlja eto me od marta par dana u Slo i da mi budes Guide..(ali samo moras dobar popust da das
Tvrdim da je Vison "ebo kevu" i tom Scottu i mnogim drugima koji su prilicno skuplji a i Bogami tezi....a balan da ne sponjimem..Scott mi se cini da je 1kg tezak u prednjem delu
Tapatalk
Kada se to uredi narucujem ga.
sto ove na vrhu tera da budu jos bolji....G2 jednostavno sam se zaljubio u taj stap ako se to moze tako reci....vizuelno I na kontakt....ako toga dvoje nema ja menjam stap kad tad... Vision, nema sta da se sekiras, mnogo toga se je od tada vec I promenilo....necu da ih blatim jer sada to nema smisla vise. Sasvim su ok za vecinu svojih kupaca ali za mene ne postoje vise. Stvar je u tome da kao njihova stranka nisam tada davno dobio odgovor I odnos kakav sam ocekivao nego sam se razocarao. Mozda je taj dan taj neko ko mi je odgovarao u njihovo ime imao slab dan ali to nije moj problem. Ja sam ih obrisao sa moje listo ko sto sam rekao. Iza toga stojim pa makar radili najbolje stapove od svih drugih I za 50 eur po komadu. Da bi ja nesto od njih opet kupio morali bi da urade nesto tako dobro da bi me raspametilo I izgledom I "tehnicki" da bi zaboravio moje slabo iskustvo sa njima.
:lol: Jedva cekam jos jedan izlazak na lipljena...nadam se drugi tedan ako nas vreme ne zezne.