Epoxy smola/lepak i Epoxy Fly Rotator/Dryer

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Evo najružnijeg dryer-a na svetu :hammer:
Ali vrti!!!

Prilozi

• epoxy dryer.jpg
    epoxy dryer.jpg
    203,8 KB · Pregleda: 259

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
:firends:Izgleda da ti neznas kakav je ruzan  :D Taj tvoj jos malo pa moze u serijsku proizvodnju  :tbumb:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
važno da radi, ja imam motor i još neke delove u ladici samo nikako da sednem pa sve to spojim i još moram potenciometar da pronađem pa da regulišem brzinu okretaja.

Markovic

Full member
Učlanjen(a)
11.02.2008.
Broj reagovanja
0
Seb netrebati potenciometar dovoljno ti je jedan kineski ispravljac sa regulacijom

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Markovic je napisao(la):
Seb netrebati potenciometar dovoljno ti je jedan kineski ispravljac sa regulacijom

hvala za informaciju...pogledat cu ako pronađem šta takvo pa šta mi bude isplativije...kod kuće nemam više ništa što bi se smelu uništiti  :D :D

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Ja svoje epoksi strimere držim na sušaču nekih 5-6 minuta.Nakon toga uzimam svaki posebno,stavljam u štipaljku,ili krokodilsku čeljust,kako se već zove,i okrećem ih kratko, neposredno ispod lampe!Jasno se vidi kako se epoksi pod lampom bistri i mehurići nestaju!Ovde treba biti obazriv jer epoksi pod uticajem lampe počinje da mekša pa strimer treba okretati ravnomerno.Nakon pola minuta,minut,ili koliko je već potrebno da se epoksi potpuno izbistri,strimer stavljam u kutiju i to je kraj procesa.Nema bojazni da će se razliti jer čim se otkloni od lampe,epoksi se vrlo brzo stvrdnjava!

rakun

Junior member
Učlanjen(a)
03.06.2008.
Broj reagovanja
0
Evo i ja sam se malo poigrao sa stvarčicama oko sebe i ovo mi je ispalo.
Nije baš za serijsku proizvodnju  :hammer:  :hammer: al radi svoj posao i na baterije je. Jedan jako spori dječiji autić, malo žice, plastična boca, dno od čaše, šaraf, malo epoxija i spužve i to je to.

Prilozi

• P1016853.JPG
    P1016853.JPG
    72,4 KB · Pregleda: 251

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
rakun je napisao(la):
Evo i ja sam se malo poigrao sa stvarčicama oko sebe i ovo mi je ispalo.
Nije baš za serijsku proizvodnju  :hammer:  :hammer: al radi svoj posao i na baterije je. Jedan jako spori dječiji autić, malo žice, plastična boca, dno od čaše, šaraf, malo epoxija i spužve i to je to.
Fantasticno!  :D

Posto ne uspevam da nadjem stare kasetofone ili bilo sta drugo ovo mi daje ideju kako da napravim svoj dryer! Hvala na ideji!  :tbumb:

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
rakun je napisao(la):
...jako spori dječiji autić, malo žice, plastična boca, dno od čaše, šaraf, malo epoxija i spužve i to je to.

Ma čini mi se da vidim i džepni nož (perorez)  :hammer: :hammer: :hammer:

rakun

Junior member
Učlanjen(a)
03.06.2008.
Broj reagovanja
0
Nožić je čisto radi balansa  :D
Laza razvalio sam i jedan stari kasetofon pa mi je bio prebrz, zato sam se okrenuo autićima :lol:

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Kad smo već kod "ružnoće" ovo čudo je nekad bio nekakav ekektrični mesarski nož (barem je tako izgledao) uz jednu (dvije,tri,četiri) prepravke, ubacivanje reduktora sada je višenamjenski strojčić, jedan trenutak mi suši epoxirane strimere, s njim izvlačim linije na plovcima, potom uvezujem vodilce na bambus štapovima i tko zna što će mi još pasti na pamet u narednom periodu.  :doh:

Prilozi

• Picture (Medium).jpg
    Picture (Medium).jpg
    56,6 KB · Pregleda: 219

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Svaka vam čast, vi to rokate serijski strimere. 
Imam dosta pa napravim baš poneki koji mi se svidi izuzetno.
Ovaj Zvezdan me uvek zajebe sa nekim novotarijama.
Više volim natenane jedan po jedan da pravim.
:doh:Pogotovu od kad sam se zajebo i kupio "Henkel"-ov 3 munutni eposkid - smrdi ko crknut pacov, a 'ladno napolju.  :hammer:
Sve moram na kvarno po malo - uđe žena i odma  :mad:- moje zavese, stoljnjaci....sve si usmrdeo.
Jebiga, ne smem da se zezam. :-X
Opasno brate.

Vrh Dno