FANTASTICNO!!!!

Bogdan

Senior member
Učlanjen(a)
28.05.2007.
Broj reagovanja
0
Slike sve govore...doduse maneken nije neki  :D
slika1.gif

slika2.gif

slika3.gif

slika4.gif

Z

Zakula

Guest
Uh  :doh: :doh: Bogdane,kad bi znao koliko me pali ovaj Fishpond-ov chest pack!?Ali mnoooogo je dobar!

Bogdan

Senior member
Učlanjen(a)
28.05.2007.
Broj reagovanja
0
Ja sam ranije gledao te Fishpondove ali su mi nekako uvek bili preskupi...

Medjutim...juce sam isao na otvaranje sezone ovde kod mene i sretnem tipa koji pravi firmu koja ce biti specijalizovana za proizvodnju/prodaju opreme za fly fishing na rekama..ovo mu je "tester" chest pack...kad sam ga video uzivo odma' sam se zaljubio do usiju i nisam ni pitao za cenu...

Uskoro ce a ih pusti u prodaju, pa onda masinice i stapove...video sam i probnu masinicu...savrsena...zena bi me ubila da sam i to sad kupio :doh:

Ovaj gornji chest pack jeste "sminka" sto bi ljudi rekli ali je NEVEROVATNO dobro uradjen... Ranac je neverovatno udoban - ja ga nisam osetio juce ceo dan, ima one jastucice na delu gde di dodiruje ledja...nazad ima 3-4 povelika kompartmana gde moze da ti stane sta ti dusa zeli...moze da se poveca i da se smanji po potrebi...ima milion "zakacaljki" za sve sto ti treba...verovao ili ne ima i poseban odeljak za onu "kesu" za vodu i kanalic da proturis crevo kroz naramenice da pijuckas dok pecas...totalno manekenstvo...kesa dolazi opciono...nje imao juce da mi da...

Prednji deo - "prsluk" - se kaci na ranac ali moze da se nosi i potpuno nezavisno...neverovatno je dobro uradjen...po "plucnom krilu" ima napred pet velikih dzepova a sa unutrasnje strane jos 2. Opet milion zakacaljki. Prednji dzep ima cicikom pricvrscen foam za muve. Pa sve to x2 jer imas dva "plucna krila".

Kvalitet izrade FENOMENALAN - jaki rajfeslusi, odlican materijal, sa unutrasnje strane "cipce" sto bi rekli pirocanci...sve izgleda super jako i trajno...model je "one size fit all" kajisevima se namesti da odgovara svakome - meni je leglo "ko samar na budalu" - a ja sam dva metra u visinu i isto toliko preko ramena...

Doslo mi sinoc da spavam u njemu... :D

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
zaista je fantastično  :nowink: a kako izgleda čekrkž'  :D

Bogdan

Senior member
Učlanjen(a)
28.05.2007.
Broj reagovanja
0
Cekrk - manje vise svi ovi novi 100% aliminijumski cekrci izgledaju slicno...Ovaj je uradjen zaista fino - lagan ali rece da nije hteo da skida tezinu koliko je mogao - da ipak frame ostane dovoljno jak kad se lomatas po nekim planinskim recicama - kaze da mu je cilj da napravi opremu za one ljude koji vole taj tip ribolova - lomatanje po dzunglama - lagan ali jak i praktican pribor...Cekrk je necujan, kocnica - ne znam ja kako se to vec kaze po naski - onaj disk koji se okrece, potpuno "vakumiran" - necujan, large arbor, 100% jeb.. li ga kakav neki aluminijum za avione, kamione i sta ti ja znam...nema plastike i neceg lomljivog...kaze da je prakticno neunistiv...ali to svi kazu :D

Ali ovaj prsluk-ranac je CUDO!!!!

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
znaju li se cene toga? odakle si bogdane?

Bogdan

Senior member
Učlanjen(a)
28.05.2007.
Broj reagovanja
0
Oholi, hoces li da znas cenu koju sam platio ili onu koju sam rekao zeni? :doh:

Zivim u UK - ja sam ga platio £75, sto i nije mnogo kada se uzme u obzir da veoma slican Fishpondov kosta duplo u UK, a kvalitet je zaista vrhunski. E sad to je bio jedan od poslednjih testera koje je ovaj covek imao - za cenu koja ce biti u prodaji nisam pitao...ja mislim da cu ga videti i sledeci vikend, pa mogu da pitam ako nekog zanima...

Nadam se da moja zena ne cita ovaj forum :lol:

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
dobru si mi cenu rekao bogdane, samo jeste skupo, jace od mog stapa :)

Bogdan

Senior member
Učlanjen(a)
28.05.2007.
Broj reagovanja
0
dr.lucky je napisao(la):
Odlican chest pack. Grozan maneken  :( :bleh: :bleh:
Hvala na komplimentima gazda Laki :D

slazem se da je skup ali obzirom na cene u UK (udaraju po usima gde god stignu) ne nalazim ga preterano skupim...obicni ranci te velicine po specijalizovanim prodavnicama kostaju 50ak £...ovaj uz to ima ovaj prednji musicarski deo tako da mi vrsi posao jer u njega pored opreme za ribolov mogu da stavim i telefon, i kameru, i fotoaparat, i hranu, i pice, i jaknu, ...ma sve sto ti padne na pamet...Ali UDOBNOST je ono sto me odusevilo...video sam ranije neki slican Ron Thompson ili tako neki, ali je to bila najniza made in China produkcija i kostala je 30ak £...Pa letos sam na brzinu kupio na buvljaku u Bgu prsluk za koga sam dao skoro 25 evra - pokvarili se rajfeslusi a da ga nisam izvadio iz kese :(

Sto se tice poredjenja sa cenom stapa - jeste cudno ali meni ce vise da smeta ako me ranac zulja i steze nego ako mi stap ima medium fast, a ne fast akciju...Mozda zato sto sam apsolutni amater pa mi je svejedno da li mlatim Sageom ili leskovim prutom :doh:  Inace...za te parice (do £100) moze da se kupi vrlo pristojan stap, odlicna masinica, pristojni waders...izgleda da neko mora da napravi "100£ fly fishing shop" :D

Bogdan

Senior member
Učlanjen(a)
28.05.2007.
Broj reagovanja
0
A da...

ovo u mom avataru je moja zena sa ribom koju je ulovila sa stapom od £5, prvi put zena uzela stap u ruke...

krenuli sa decom na pond...fly fishing komplet za decu od 15ak £...ni ranca, ni prsluka, ni kacketa, ni polarizacionih naocara, ni waders, ni kurta ni murta...

ko zna zna :doh: :doh:

mogu ja da kupim sta 'ocu al' da 'vatam ribe ko Mix mogu samo u snu...zato moram da ga posetim i ovo leto...sve sanjam lepe ulove kad spavam kod njega...Frojd bi to dobro objasnio...mada ne treba mi Frojd...pogledas na njegovu cuvarku i jedva cekas da zaspis :lol:

Vrh Dno