Ja sam ranije gledao te Fishpondove ali su mi nekako uvek bili preskupi...
Medjutim...juce sam isao na otvaranje sezone ovde kod mene i sretnem tipa koji pravi firmu koja ce biti specijalizovana za proizvodnju/prodaju opreme za fly fishing na rekama..ovo mu je "tester" chest pack...kad sam ga video uzivo odma' sam se zaljubio do usiju i nisam ni pitao za cenu...
Uskoro ce a ih pusti u prodaju, pa onda masinice i stapove...video sam i probnu masinicu...savrsena...zena bi me ubila da sam i to sad kupio
Ovaj gornji chest pack jeste "sminka" sto bi ljudi rekli ali je NEVEROVATNO dobro uradjen... Ranac je neverovatno udoban - ja ga nisam osetio juce ceo dan, ima one jastucice na delu gde di dodiruje ledja...nazad ima 3-4 povelika kompartmana gde moze da ti stane sta ti dusa zeli...moze da se poveca i da se smanji po potrebi...ima milion "zakacaljki" za sve sto ti treba...verovao ili ne ima i poseban odeljak za onu "kesu" za vodu i kanalic da proturis crevo kroz naramenice da pijuckas dok pecas...totalno manekenstvo...kesa dolazi opciono...nje imao juce da mi da...
Prednji deo - "prsluk" - se kaci na ranac ali moze da se nosi i potpuno nezavisno...neverovatno je dobro uradjen...po "plucnom krilu" ima napred pet velikih dzepova a sa unutrasnje strane jos 2. Opet milion zakacaljki. Prednji dzep ima cicikom pricvrscen foam za muve. Pa sve to x2 jer imas dva "plucna krila".
Kvalitet izrade FENOMENALAN - jaki rajfeslusi, odlican materijal, sa unutrasnje strane "cipce" sto bi rekli pirocanci...sve izgleda super jako i trajno...model je "one size fit all" kajisevima se namesti da odgovara svakome - meni je leglo "ko samar na budalu" - a ja sam dva metra u visinu i isto toliko preko ramena...
Doslo mi sinoc da spavam u njemu...