Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
hvala, da sam sada u prilici naručio bi odmah jedan poseban blank i polako uradio jos jednog ali jos preciznije sa jos boljom opremom...ali otom po tom. Ovo je bila najvise skola, da se probije led...jedva cekam da ga krstim na nekoj "maloj" ribici pa ako prezivi onda ce da ga forsiram
complete fisherman....sam pravis musice,sad stapove...jos konac da naucis da pravis i zvacemo te D.O.O Seb!
salim se,reci su suvisne,stap je bonbonica!
vidio sam već nekoliko svič bamboo-a ali moram prvo da završim jedan finjak koja sam počeo da radim...ma fali mi ona železna šablona pa nikako da to nabavim
Ja polako krećem. Ovo na slici je četvrtina motke bambusa čija je sudbina zapečaćena. Do jeseni postaje moj prvi mušičarski štap od bambusa. A ovaj spajder će da ima čast prvi da se kupa.
Dve ipo godine projektujem ovaj projekat , došlo je vreme da se sa radnog stola pređe u konkretnu akciju. Na zatvaranju sezone lova na pastrmku, nadam se, nosiću svoj #001 bamboo fly rod.