Fly Rod Building - moj prvi projekat

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
hvala, da sam sada u prilici naručio bi odmah jedan poseban blank i polako uradio jos jednog ali jos preciznije sa jos boljom opremom...ali otom po tom. Ovo je bila najvise skola, da se probije led...jedva cekam da ga krstim na nekoj "maloj"  :D  ribici  pa ako prezivi onda ce da ga forsiram  ;)

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
E stvarno Seb brate svaka ti čast  :tbumb: da te dobro služi !!! i cenim da će mladuljak da padne na ovaj DH  !!! bravo !

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Arigatō šone  :)

mislim da če prvo šarko da to testira...neki od 10-15tak kila taman ;)

a onda nadam se i neka štujka poveča pa ako preživi do zime i neka mladica mada njoj možda predstavim XD Platinum 10#  :drool:

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
complete fisherman....sam pravis musice,sad stapove...jos konac da naucis da pravis i zvacemo te D.O.O Seb! :D
salim se,reci su suvisne,stap je bonbonica! :tbumb:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
vidio sam već nekoliko svič bamboo-a ali moram prvo da završim jedan finjak koja sam počeo da radim...ma fali mi ona železna šablona pa nikako da to nabavim

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Ja polako krećem. Ovo na slici je četvrtina motke bambusa čija je sudbina zapečaćena. Do jeseni postaje moj prvi mušičarski štap od bambusa. A ovaj spajder će da ima čast prvi da se kupa.

Prilozi

• Bambus sa sudbinom.jpg
    Bambus sa sudbinom.jpg
    86,8 KB · Pregleda: 162

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
15
  opa strelce, uso si u zajeban projekat. podrzavam.  :tbumb:

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Dve ipo godine projektujem ovaj projekat  :D , došlo je vreme da se sa radnog stola pređe u konkretnu akciju. Na zatvaranju sezone lova na pastrmku, nadam se, nosiću svoj #001 bamboo fly rod.

Vrh Dno