Trebaće živaca dosta da bi ponovio experiment!!! :-XStrelac je napisao(la):Eksperiment očigledno uspeo :yeswink: Ekstra gamarusi.
Trebaće živaca dosta da bi ponovio experiment!!! :-XStrelac je napisao(la):Eksperiment očigledno uspeo :yeswink: Ekstra gamarusi.
Te što se tebi ne sviđaju slobodno pošalji menisašaPI je napisao(la):Trebaće živaca dosta da bi ponovio experiment!!! :-XStrelac je napisao(la):Eksperiment očigledno uspeo :yeswink: Ekstra gamarusi.
sašaPI je napisao(la):Nešto sam experimentisao ovih dana,pa se zaneo debelo!!!
neke boje mi se ne sviđaju baš.... ali bitan je pokušaj...sledeći će biti bolji ako ih budem pravio opet,zajebani mnogo![]()
Pecam na dve-tri boje ali volim da ih radim u ovakvim serijama pa onda odaberem 10-tak za kidanje!!!Ruki je napisao(la):+ od mene...jesu li lovni, da li si ih probao ili samo volis da ih namikaris da su lepi na oko?![]()
St.Igor je napisao(la):Stvarno su dobri , mene interesuje koliko i cime su otezani?
A hemiska čistoća olova ?sašaPI je napisao(la):St.Igor je napisao(la):Stvarno su dobri , mene interesuje koliko i cime su otezani?
Zadovoljan!!!!
brankoogi je napisao(la):A hemiska čistoća olova ?sašaPI je napisao(la):St.Igor je napisao(la):Stvarno su dobri , mene interesuje koliko i cime su otezani?
Zadovoljan!!!!:lol: