Pedja razmisli pa pisi, na gradcu treba da pecaju svi koji su spremni da PLATE, ovo si ti pisao.... e sad odakle sirotinji pare?
E sad da dodam malo, mozda je ruzno sto cu reci al je istina i ne odnosi se bas na sve nego na vecinu. Nismo svi jednaki, neki imaju gram mozga neki ne. Neki su obrazovani a neki ne. Neki imaju opstu kulturu a neki.... E sad, ljudi koji nazalost odrastaju u bedi vrlo cesto budu zakinuti za mnoge stvari koje vecina podvodi pod normalne. Pa tako takvi ljudi i kradu, bacaju smece gde stignu..... nismo nikada bili jednaki svi, al zato nase je da se trudimo da budemo bolji i da napredujemo. Gradac bi trebalo da poseti sto vise ljudi ali taj veliki broj neprobranih ljudi nosi sa sobom gomilu negativnih stvari, smece je jedna od njih, krivolov druga.... i sam znas da za uranak na djetinji nema normalnog prcanja jer gomila pijanih degenerika kojima je deda ostavio tu vodu baca kamenje sa mosta,puta.... znam jer je drugar zamalo nastradao tako na djetinji. Onda gomila smeca iza njih..... ja sam ipak za malo doziranog 'snobizma' na vodi