Gradac 2015

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
BAKI, ma ne se sekiraš ču ponesem gomilu glo bugova i po svakom magnet slovenija za na frižider  :hammer:

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
maric je napisao(la):
Ja nikada ne mogu biti Beogradjanin ( iako zivim u Beogradu vise godina nego sto sam proveo u Valjevu) jer sam rodjen u Valjevu samim tim sam Valjevac I to mnogo veci od vas koji tamo zivite ( a dosli iz pizdinaca (prim.prev zargonski receno za manja mesta pored Valjeva)) I po tome sto su mi roditelji valjevci, I baba I deda, tako da jbg moram da te razocaram. Rodjeni Kolonijas sto mi se cini (ako si pravi Valjevac) ima neku tezinu u nasem gradu. Cak sta vise ja sam VISE KOLONIJAS nego Valjevac a sam znas da se REPUBLIKA KOLONIJA otcepila od Srbije 1992 godine a samim tim I Valjeva  :hammer: :hammer: :hammer:

Tako da Sebastijane nemoj da brines :) ako nista imace se bar za rakijicu I neku slaninicu :)

Vidim da si preuzeo ulogu domaćina bez pitanja,razgovaraćemo.A to da si Valjevac po potrebi i to ćemo da raspravimo,mrzi me sad da tumaram po forumu gde si pisao da si sada Beograđanin (pa ide ono bata Rakino Beograđani... :whistle:),kad sve saberem razgovaraćemo.
Pazi ti njega,još ćeš i klopu početi da spremaš gore :hammer: :hammer:,Valjevac :doh:

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
I da ne zaboravim Žare je Grobar,tako da na pregled kutije moš da zaboraviš. :bleh:

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
1
  Zna li  neko konkretan odgovor po pitanju udica bez konta kuke ?

Neki tvrde da se riba  lakse  kaci i uz spretno  izvlacenje daju prednost ovim udicama,dok  drugi tvrde  da su spadanja riba s ove udice

iritirajuca. Nikad nisam probao ove  bez kontra kuke,a s'obzirom  na ''zakon Gradca'' nisam u off-u,nadam se  :-X

ZareVa

Junior member
Učlanjen(a)
10.01.2014.
Broj reagovanja
0
pera je napisao(la):
I da ne zaboravim Žare je Grobar,tako da na pregled kutije moš da zaboraviš. :bleh:

Ahahahaahah, ja sam poceo sa smanjenjem grobarstava od kad je omatorio i kad se povukao Buda Vujacic ahahahah. Pozdrav Peki

ZareVa

Junior member
Učlanjen(a)
10.01.2014.
Broj reagovanja
0
maric je napisao(la):
Rodjeni Kolonijas sto mi se cini (ako si pravi Valjevac) ima neku tezinu u nasem gradu. Cak sta vise ja sam VISE KOLONIJAS nego Valjevac a sam znas da se REPUBLIKA KOLONIJA otcepila od Srbije 1992 godine a samim tim I Valjeva  :hammer: :hammer: :hammer:

Nemoj da se lozis, znas da vam je onaj avion kolonaskog RV na Dabica brdu (ti znas sta je to posto su ti baba i deda kaldrmasi)  prizemljen, a kako mi iz pripizdinaca  :doh: vama susedne Srbije imamo najmanje jedan u letnom stanju,to i taj secesionizam moze biti uskoro bivsi  :D

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
ZareVa je napisao(la):
Nemoj da se lozis, znas da vam je onaj avion kolonaskog RV na Dabica brdu (ti znas sta je to posto su ti baba i deda kaldrmasi)  prizemljen, a kako mi iz pripizdinaca  :doh: vama susedne Srbije imamo najmanje jedan u letnom stanju,to i taj secesionizam moze biti uskoro bivsi  :D

Xaxaxaxa avion je remontovan xaxaxa a isto sam grobar tako da ćemo da vidimo a što se tiče klope tu si Pero neprevazidjen xaxaxa

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Mafke, jednostavno je. Ona koja ti spadne sa barbless udice, spala bi ti skoro 100% i sa udice sa povratnom kukom. Sasvim je logicno da barbless lakse ubada.

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Hahahaaaaaaa....moram da se slozim sa prethodnikom...ja vec vise od 5god koristim barbles udice I dok sam varalicario kidao sam kontra kuke..ja cvrsto verujem da riba dok je zategnuta na udici sa barblesa spasti nece..ne treba drzati ribu labavo ni u jednom trenutku I to je to..da je srece sbi bi koristili ove udice..

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
1
  Boki,Gugula, HVALA. Barbless udice su mi posebno lepe i mocno izgledaju pa cu uskoro naruciti neke da probam da bockam i ja.

Samo predlog za firmu sto se tice povoljnog odnosa cena-kvalitet i 99% resen problem.

Boki,posalji na PM savet gde da nabavim ( mislim da i ti imas ),i SLIKAJ MI ONO breeeeee,nestrpljiv sam :mad:

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Barbless je zakon. Knapek sam za mimfe koristio. Mana im je sto.lako vrh udice puca. Koristio sam neke od inforiba.ba cini mi se sarajlije prodaju i odlicne su.. tmc je odlican naravno...

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Jbg debeo off al' da dodam i ja.Uglavnom se razlikuje luk BL udica.Koji je duži i blago se povija ka unutra.I ja sam za BL  :tbumb:
Jesenas okačim klenčića na neku Barbelas udicu jedva ga skinuh sa udice.

Vrh Dno